İz İletişim ’in küresel markalarına bp Türkiye de katıldı

featured
İz İletişim ’in küresel markalarına bp Türkiye de katıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sektörde 12 yılı geride bırakan İz İletişim, daha önce de birlikte çalıştığı bp Türkiye’yi yeniden müşteri portföyüne ekledi. Şirket, iş birliği kapsamında markaya lider iletişimi, stratejik iletişim, medya ilişkileri, gündem yönetimi, kriz iletişimi alanlarında danışmanlık hizmeti verecek.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen enerji şirketlerinden birine danışmanlık vermekten heyecan duyduklarını belirten İz İletişim Genel Müdürü Aslı Öztürk, “Enerji devi şirketlerden bp Türkiye ile müşteri portföyümüze enerji kattık. Sektördeki bilgi birikimimiz ve tecrübemizle markanın iletişim çalışmalarında fark oluşturacağız. Enerji sektörünün gündem belirlediği bir dönemde sektörün büyük oyuncularından biriyle çalışmak bizi de sürekli olarak canlı tutacak” dedi.

İş dünyasının önde gelen kurumlarına hizmet veren şirketin portföyünde Turkcell, Turkcell grup şirketleri, Oyak ve tüm grup şirketleri, Castrol, Getir, Mercedes-Benz, Red Bull, Vestel, Eczacıbaşı, Akkök Holding, Kibar Holding, Aras Kargo, Deloitte, Panasonic, Siemens Healthineers, Kellogg Türkiye gibi markalar yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İz İletişim ’in küresel markalarına bp Türkiye de katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin