KAÇIRILAN ASTSUBAY’DAN HALA HABER YOK!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAÇIRILAN ASTSUBAY’DAN HALA HABER YOK!Suriye sınırındaki Öncü Hudut Karakol Komutanı Astsubay Özgür Örs geçtiğimiz Perşembe akşamı kayboldu ve kendisinden hala haber alınamıyor.

Astsubayın kim tarafından kaçırıldığı ve nerede olduğu hakkında henüz bir bilgi alınamazken Genel Kurmay Komutanlığı konu hakkında sessizliğini sürdürüyor.

Perşembe akşamı bir grup kaçakçıyı takibe aldıkları sırada arkadaşlarından ayrılan astsubay’ın bir anda kaybolduğu iddiaları sürerken Astsubay’ın kaçakçılar tarafından kaçırıldığı ihtimali üzerinde de duruluyor.
Bir başka iddiaya göre ise, astsubayı IŞİD kaçırdı. Özgür Örs’ün hedef alınma nedeni ise astsubayın görev yaptığı bölgede son zamanlarda IŞİD’e yapılan operasyonlar…

IŞİD’e katılmak için geçiş hattı olarak kullanılan güzergâhta farklı ülkelerden 70’e yakın kişi yakalanmıştı. Aynı bölgede kaçakçılara da sık sık operasyon yapması astsubay Özgür Örs’ün kaçırılma nedenleri arasında olma ihtimalini artırıyor.

KAÇIRILAN ASTSUBAY’DAN HALA HABER YOK!

IŞİD Mİ, PYD Mİ YOKSA KAÇAKÇILAR MI?

Kilis’teki sınır karakolunun komutanı Özgür adlı astsubaydan, kaçakçıların peşinden gittiği perşembe gününden bu yana haber alınamıyor. IŞİD’in, son bir ayda sınırı geçmeye çalışan 70 kişiyi yakalayan astsubayı özellikle kaçırdığı iddia edilirken yetkililer üç ihtimal üzerinde duruyor. Astsubayın IŞİD, PYD ve Kaçakçılar tarafından kaçırılmış olabileceği üzerinde duruluyor. Astsubay’ın sınır dışına çıkarak tek başına kaçakçı kovalamak üzere gitmesi ve bir daha dönmemesi iddiası kafalarda bir çok soru işaretini de beraberinde getirirken, sınır hattında geniş güvenlik önlemleri alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KAÇIRILAN ASTSUBAY’DAN HALA HABER YOK!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin