Kadın Gazeteciden Kadın Sağlık Çalışanlarına Plaket

featured
Kadın Gazeteciden Kadın Sağlık Çalışanlarına Plaket
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın Gazeteciden Kadın Sağlık Çalışanlarına Plaket

Narkoz Dergisinin sahibi Gazeteci Mezine Sırakaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hastanelerdeki kadın sağlık çalışanları adına başhemşirelere plaket verdi.

Narkoz Dergisinin sahibi Gazeteci Mezine Sırakaya, 8 Mart dünya kadınlar günü münasebetiyle kadın sağlık çalışanlarını unutmadı. Gaziantep’teki hastaneleri tek tek gezen Sırakaya, kadın sağlık çalışanları adına başhemşirelere plaket takdim etti.

Kadın Gazeteciden Kadın Sağlık Çalışanlarına Plaket
Kadın Gazeteciden Kadın Sağlık Çalışanlarına Plaket

Kın Gazeteciden Kadın Sağlık Çalışanlarına Plaket
“Kadınlarımızın kendisi çiçektir”

Kadınların birer çiçek olduğunu söyleyen Gazeteci Mezine Sırakaya, “Biz 2020 yılını sağlık çalışanları yılı olarak ilan etmişti. Pandeminin kahramanı sağlık çalışanlarımız oldu. Bugünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bizde Gaziantep’teki bütün özel hastanelerimize giderek, kadın sağlık çalışanlarımız adına başhemşirelerimize birer plaket takdim ettik. Giderken çiçek götürmedik, çünkü kadınlarımızın kendisi birer çiçektir” dedi.

“Samsun’da yapılan vahşettir”
Samsun’da çocuğunun yanında kadına yapılan şiddeti kınayan Sırakaya, “Ne zaman hayatı paylaşmayı, birbirimizi sevmeyi ve anlamayı öğrenirsek o zaman şiddet bitecektir. İnsan olmayı becerebildiğimiz gün kadına şiddetinde ortadan kalkacağını düşünüyorum. Dün Samsun’daki olayda bu çocuklara bu tramvayı yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Bu bir vahşettir. İnsan olan bunu yapmaz. Biz kadınlar olarak eşitçe bu dünyayı paylaşmak istiyoruz. Cinsiyet eşitliği istiyoruz ayrım istemiyoruz.  Özümüze dönersek bunu başarabiliriz. Öfke kontrolü çok önemli. Öfkelerimizi ve duygularımızı hırslarımızı kontrol altına alabilmeliyiz. Kadın yufka yüreklidir. Kadın her zaman güçlüdür. Hiçbir kadın çocuğunun gözleri önünde şiddet görmek istemez. Çocuğuna bu acıyı çektirmek istemez. Özellikle bu kız çocuğuysa yaşadığı travma geleceğinide psikolojik yönden etkileyecektir.  Çünkü, Nerede merhamet varsa, sevgi, hoşgörü varsa, orada muhakkak kadın vardır. Ben tekrar bütün kadınların kadınlar gününü kutluyorum” diye konuştu.
Sağlık çalışanları ise kendilerini unutmayan Sırakaya’ya teşekkür ederek, kadına şiddetin bir an önce son bulmasını dilediklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadın Gazeteciden Kadın Sağlık Çalışanlarına Plaket

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin