KADIN GAZETECİLER BİR ARADA!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KADIN GAZETECİLER BİR ARADA!Basın Yayın ve Enformasyon Gaziantep İl Müdürlüğü Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirdi.

Basın Yayın ve Enformasyon Gaziantep İl Müdürlüğü; Kahramanmaraş’ta basın sektöründe çeşitli pozisyonlarda yer alan “kadın gazeteciler” arasında tanışma, dayanışma, yardımlaşma ve tecrübe paylaşımını sağlamak amacıyla 30.06 2012 tarihinde yemekli bir toplantı düzenledi.

Kahramanmaraş Belediyesi Muhsin Yazıoğlu Parkı Yeşil Vadi Restaurant’ta düzenlenen tanışma programında, Basın Yayın ve Enformasyon Şube Müdürü Nur Doğan kadın gazetecilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Davete katılan kadın gazeteciler Basın Yayın ve Enformasyon Gaziantep İl Müdürlüğü tarafından organize edilen programa katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek ilerleyen günlerde farklı sosyal çalışmalarda da hep beraber yer almayı istediklerini ifade etti.

Yaklaşık bir ay önce Gaziantep Basın Yayın Enformasyon Şube Müdürü olarak göreve başlayan Nur Doğan, ilk programını Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiğini belirterek organizasyonun amacı hakkında şunları söyledi: “Bu toplantımız kadın gazetecilerle beraber ilk önce Kahramanmaraş’ta gerçekleşti, sosyal etkinlik yapmak için bir araya gelmeyi istedik. Bayan gazetecilerin hepsi bana destek oldu, sağ olsunlar ve yanınızda oluruz dediler. Biz böyle bir programı, ilk önce bir araya gelelim, bir birimizi tanıyalım, ne yapabiliriz diye fikir alış verişinde bulanalım düşüncesiyle organize ettik.”

KADIN GAZETECİLER BİR ARADA!

İlerleyen günlerde faklı birçok organizasyonda gazetecilerle bir araya gelmeyi istediklerini ifade eden Doğan şu şekilde konuştu: “Bundan sonra sosyal bir takım organizasyonlarla bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Örneğin huzur evini ziyaret edelim, engellilerle beraber bir program yapalım, farklı bir takım çalışmalarımız olsun istiyoruz. Bunların basın ile birlikte yapıldığında daha fazla ses getireceğini düşünüyorum.”

Şube Müdürü Nur Doğan bu programların hem Kahramanmaraş’ta hem de Güneydoğu’daki illerde devam edeceğini söyledi.

Gaziantep Basın ve Yayın Enformasyon Şube Müdürü Nur Doğan, programa sponsor olan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Sponsor olarak bize bu imkânı sağlayan Sayın Başkan Mustafa Poyraz’a çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ta bu programı gerçekleştirmek istediğimizi ilettiğimizde bize her konuda çok yardımcı oldular, bizi yalnız bırakmadılar bu desteklerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KADIN GAZETECİLER BİR ARADA!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin