Kadın Hentbolcularımıza Büyük Umutlar Desteği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Özel Büyük Umutlar  Kreş ve Gündüz Bakımevi, Çocuk Evi Müdürü Dilek Özdemir, Oğuzeli’nin gururu Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde mücadele edecek olan Oğuzeli Halk Eğitim Spor’a sponsor desteği sözü verdi.

Özdemir, Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Kadın Hentbol takımının ilk kez mücadele ettiği ligde Play Off’a kalması bizler için onur verici. Covid 19 nedeniyle  Federasyonun verdiği karar ile Play Off hakkı elde eden takımlar birinci lige yükseldi. Sporculareımızın bu başarısı karşısında bizlerinde elini taşın altına koyması gerekiyordu. Özellikle her alanda başarıyı yakalayan Kadınlarımıza ne kadar destek olursak o kadar güçleniriz. Bizde Büyük Umutlar olarak onların geleceğine Umut olmak istiyoruz. Ben değerli hocamız Oğuzeli Halk Eğitim Müdürümüz Ahmet Göçmen beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Her alanda güçlenen ve örnek şehir olan Gaziantep’in sporda da güçlenerek büyüdüğüne dikkat çeken Özdemir, “Şehrimizin başarıyı elde etmiş Kadın sporcuları ve Kadın takımları var. Onlar büyüdükçe bizlerde büyürüz. Dolaysıyla herkes spora ve sporcuya elinden geldiğince destek olmalıdır. Kadınlar kazandıkça, Ülkemiz büyüyecek ve güçlenecektir” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

Oğuzeli Halk Eğitim Müdürümüz Ahmet Göçmen, Eğitimde ve Siyasette desteğini esirgemeyen aynı zamanda Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyesi olan Dilek Özdemir’e takıma verdiği destekten dolayı çok teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadın Hentbolcularımıza Büyük Umutlar Desteği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin