KADINLAR LİGİ BAŞLIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KADINLAR LİGİ BAŞLIYORKadınlar 1. ve 2. Ligi Kasım ayının ilk haftasında başlayacak olup Gaziantep’i temsil eden Gaziantep Fıstıkspor ve Gazikentspor’da hedef birinci lig.

3 Kasım 2012 Cumartesi günü 1. Lig’de Konak Belediyesi ile Trabzon İdmanocağı arasında oynanacak maç ile başlayacak. Birinci Ligde Gaziantep temsilcisi bulunmaz iken İkinci Ligde  Gaziantep’i temsil edecek olan Gaziantep Fıstıkspor ile Gazikentspor  Futbol Takımlarında hedef birinci lig.

Kadınlar 2. Ligi, 4 Kasım 2012 tarihinde 8 farklı grupta 50 takımın katılımıyla oynanmaya başlayacak. Çift devreli grup maçlarının sonrasında grup birincileri ve ikincilerinin yer alacağı tek maçlık eleme karşılaşmaları sonucunda dörtlü final grubu oluşacak. Dörtlü final grubunda ilk iki sırayı alan takımlar, Kadınlar 1. Ligi’ne çıkmaya hak kazanacak.

2012-2013 sezonunda Kadınlar 1. ve 2 Ligi’nde rekabet ve seyir zevki acısından üst düzeyde maçların oynanması beklenirken, kulüplerdeki transfer çalışmaları da devam ediyor.Transfer dönemi 19 Ekim 2012 tarihinde sona erecek. Gaziantep temsilcilerinden Gaziantep Fıstıkspor ilk maçında evinde Mersin Gençbirliğini ağırlarken, Gazikentspor ise evinde Hatay Dumlupınarsporu ağırlayacak. İki maçta 4 Kasım Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KADINLAR LİGİ BAŞLIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin