KADOOĞLU, ANAHTARLARI TESLİM ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KADOOĞLU, ANAHTARLARI TESLİM ETTİKadooğlu Grup,  Gazikent mahallesinde inşa ettiği “Yaşam Konutlarını”,  bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak hak sahiplerine teslim etti.

Kadooğlu İnşaat tarafından 2013 yılı Ocak ayı içerisinde Gazikent Mahallesinde temelleri atılan 4 site, 17 blok ve toplam 670 daireden oluşan  “Kadooğlu Yaşam Konutlarında” anahtar teslim töreni sevinci yaşandı.

Kusursuz mimari konsepti, sosyal faaliyet alanları ve teknolojik alt yapısıyla Gazikent’in en özel projesi olarak tasarlanan konutlar, düzenlenen törenle ailelere teslim edildi. Dairelerinin anahtarlarını almak için çocuklarıyla birlikte törene katılan aileler 1 yıl içerisinde evlerine kavuşmanın sevincini yaşadılar. Yaşam konutlarının anahtarlarını Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Celal Kadooğlu’nun elinden  alan aileler, söz verilen zaman içerisinde evlerinin teslimatının yapılmasından duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Kadooğlu yaşam konutlarının,2013 yılı ocak ayı içerisinde temellerinin atıldığını hatırlatan  Celal Kadooğlu, her türlü konforun düşünüldüğü  3+1 ve  2+1 daire seçeneklerinden oluşan 670 daireyi  taahhüt ettikleri zaman dilimi içerisinde tamamlayarak güvenli bir şekilde ailelere   teslim etmenin huzurunu yaşadıklarını söyledi

KADOOĞLU, ANAHTARLARI TESLİM ETTİKadooğlu Yaşam Konutlarının modern mimarisi ve sağlam alt yapısıyla hayata dair tüm sosyal alanları içerisinde barındırdığını belirten Celal Kadooğlu, “Gazikent’te inşa ettiğimiz Kadooğlu Yaşam Konutları 2013 yılı ocak ayı içerisinde temelleri atılan 5 bin metrekare alan üzerine kurulu 17 blok, 670 daire ve 12 dükkândan oluşan önemli bir sosyal park projesiydi.2013 yılında konutların temellerini atarken projenin belirtilen 1 yıllık süreç içerisinde tamamlanacağını ve teslimatların 2014 yılı Ocak ayı içerisinde yapılacağı sözünü vermiştik.  Bugün hamd olsun ki söz verdiğimiz tarihte teslimatlarımız başlamış durumda. Anahtarlarını verdiğimiz aileler bu hafta içerisinde yeni evlerine taşınmaya başlayabilecekler. Yeni yaşam konutlarımız hem şehrimize, hem de ailelerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KADOOĞLU, ANAHTARLARI TESLİM ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin