Kadooğlu “Terörün çirkin yüzüne teslim olmayacağız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, bu sabah saatlerinde İstanbul Vezneciler’de gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Kadooğlu açıklamasında şunları söyledi;

“İstanbul Vezneciler’de, bu sabah çevik kuvvet otobüsünün geçişi sırasında patlatılan bomba yüklü araç, terörün çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Vahşi ve acımasız bu saldırının sonucunda, şehit olan polislerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Bugün bir kez daha terörün, toplumun huzur ve kardeşlik duygularını hedef aldığını gördük. Saldırıların sadece güvenlik güçlerini değil aynı zamanda sivil vatandaşlarımızı da hedef alan alçaklığına tanıklık ettik. Artık toplum olarak tüm farklılıklarımızı ve ideolojilerimizi bırakıp, terörün yaratmak istediği şiddet iklimine karşı “ortak akıl, ortak duruş” sergilemeliyiz. Terör nereden gelirse gelsin, kim yaparsa yapsın, hangi amaç için yaptığını söylerse söylesin, insanlık dışıdır ve güçlü bir şekilde lanetlenmelidir.

Kadooğlu “Terörün çirkin yüzüne teslim olmayacağız”

Ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan, toplumu korku ve şiddet ile sindireceğini zanneden teröre karşı bu zor zamanları birlikte durarak ve birbirimize güvenerek atlatacağız. İçinden geçtiğimiz, böyle dönemlerde hiç olmadığı kadar barışa, huzura ve güvene olan inancımız azalmamalıdır. Acının tarife ihtiyacı yoktur. Türkiye’nin başı sağ olsun!”

Saygılarımızla,

Tarkan KADOOĞLU

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadooğlu “Terörün çirkin yüzüne teslim olmayacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin