Kalkan’dan Tahmazoğlu’na sert tepki!

featured
Kuzey Irak'ta 6 askerimiz şehit oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalkan’dan Tahmazoğlu’na sert tepki!

CHP Şahinbey Belediye meclis üyesi Uğur Kalkan, Atatürk düşmanı Mustafa Armağan’ın Gaziantep’e davet edilmesine çok sert tepki gösterdi.

Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen kitap günlerinde konuşmacı olarak davet edilen Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı Mustafa Armağan’a tepkiler çığ gibi büyüyor.

CHP Şahinbey Belediye meclis üyesi Uğur Kalkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu‘na tepki gösterdi.

Kalkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Şahinbey Belediyesi‘nin sosyal medyada kendisini eleştiren vatandaşa, mecliste konuşan meclis üyesine, oda başkanına, gazetecilere dava üstüne dava açan belediye başkanı var. Kendine yapılan eleştiriye tahammül edemiyorsun ama Atatürk’e hakaret eden şahsı da bu şehre getiriyorsun.
Seçildiğin gün parti rozetini çıkardığını iddia ediyorsun ama yaptığın işlerle bunun aksi yönünde davranışlar sergiliyorsun. Günlerdir bu şehirde bir çok vatandaşımız, Atatürk düşmanı bu şahsı Gaziantep’e getirme diye çağrıda bulunuyor ama adamın umrunda bile değil.
Toplumun bir kesiminin hassasiyetine özen göstermek bu kadar mı zor? Şunu özellikle söyleyeyim; belediye başkanlığın hiç bitmeyecek, Akp hiç iktidardan gitmeyecek gibi davranıyorsun.
İster aşağıdan ister yukarıdan bak: bir gerçek var ki o da ilk seçimde yolcu olduğunuz.
Umarım yarın görevin bitip de sivil bir vatandaş olduğun gün: alnın açık, başın dik bir şekilde bu şehrin sokaklarında gezebilirsin.
Bedeli ne olursa olsun; Atatürk’e ve Cumhuriyetimize kararlılıkla sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Kaynak:Gazikent27
https://youtu.be/b3RW-HueqFY

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kalkan’dan Tahmazoğlu’na sert tepki!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin