Kalpler Bir Attığı Sürece Mesafelerin Önemi Yok

featured
Kalpler Bir Attığı Sürece Mesafelerin Önemi Yok, Gaziantep, Haberler, Gaziantep, Son Dakika, Gaziantep, Narkoz Haber
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalpler Bir Attığı Sürece Mesafelerin Önemi Yok

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan virüs yüzünden geçen yıl olduğu gibi bu yılda buruk bir bayram sevinci yaşandığını söyleyen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Sıkıntılı günleri atlatıp, eskisi gibi keyifli ve güzel günlere bir an önce kavuşabilmemiz ve yeniden bir arada olabilmemiz için biraz daha sabretmeliyiz” dedi.

Başkan Kılıç yayımladığı mesajda, “Her yıl sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramı’nı bu yıl toplum sağlığını güvene almak ve bulaşma riskini önlemek için önceki bayramlar gibi coşkuyla ve sevinçle kucaklaşıp büyüklerimizin elini öpmeden, bayram ziyaretleri yapmadan kendi ailemizle evlerde kutlayacağız. Yeniden eski bayram coşkularını yaşamak en büyük dileğimiz. Ancak tekrar bir araya gelebilmemiz ve KoronaVirüs ile yapmış olduğumuz mücadelenin boşa gitmemesi için bugün tüm kurallara uymamız gerekiyor. Bu sene belki kalabalık iftar sofralarında buluşamadık. Ama birbirimizin yardımına koşmaya, ekmeğimizi paylaşmaya çalıştık. Gönülden edilen dualarla birbirimizin derdine ortak olduk. Bu bayramı sevdiklerimizden ayrı geçireceğiz ama gönüllerimiz mutlaka bir olacak. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır. İnşallah bu süreçleri el birliği ile atlatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle buruk olarak tamamladığımız Ramazan ayının ve sonrasında kavuştuğumuz Ramazan Bayramının tüm dünya ve ülkemizde huzurun, sevincin ve barışın oluşmasına ve KoronaVirüs (CIVİD-19) salgınından kurtulmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, başta Oğuzelili hemşerilerim olmak üzere Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kalpler Bir Attığı Sürece Mesafelerin Önemi Yok

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin