KAMİL KOÇ ADANA SEFERLERİ BAŞLADI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAMİL KOÇ ADANA SEFERLERİ BAŞLADI!Kâmil Koç, Adana hattının açılışını halka açık konserlerle ve büyük bir coşkuyla kutladı.

Kâmil Koç, Adana’dan aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Kayseri’nin de bulunduğu bir çok noktaya sefer düzenlemeye başladı. Adana seferleriyle birlikte Kâmil Koç’un hizmet ağı 50 il, 244 ilçe ve 654 satış noktasına ulaştı…

Ulaştırma sektörünün öncü firması Kâmil Koç, 2014 yılında hız verdiği yeni hat açılışlarına Adana ile devam ediyor.  Adana biletlerinin satışlarına başlayan Kâmil Koç, Adana’dan ilk seferini 15  Haziran Pazar günü Adana Otogarı’nda yaptığı açılış ile gerçekleştirdi. Kâmil Koç, Adana’dan, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya başta olmak üzere bir çok noktaya sefer düzenliyor. Kamil Koç’un Adana hattının açılışı dolayısıyla gerçekleştirdiği kutlamada, sanatçı Gökçe ile Grup Seksendört, M1 Adana Merkez Alışveriş Merkezi’nde halka açık coşkulu birer konser verdi.  On binlerin katıldığı konserde Adana müzik ve eğlenceye doydu.

‘İç Anadolu ve Çukurova’da ağımızı genişletiyoruz’

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, yeni hat açtıkları Adana’nın çok önemli bir merkez olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Kâmil Koç olarak geçtiğimiz yıl Orta ve Doğu Karadeniz’de açtığımız yeni hatlarla hizmet ağımızı genişletme adına önemli adımlar attık. Bu yılki hedefimiz ise geçtiğimiz yıla göre çok daha büyük. Özellikle İç Anadolu ve Çukurova bölgesinde açacağımız yeni hizmet noktalarımızla ağımızı her geçen gün biraz daha genişleteceğiz. Mayıs ayı içerisinde açtığımız Adana, Aksaray illerinin ardından, Haziran ayında da Kayseri, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat ve Kırşehir hatlarının açılışını gerçekleştirdik. Bugün Adana ile birlikte, Osmaniye, İskenderun ve Antakya’nın da açılışın gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Haziran ayı bitmeden de Mersin ve Niğde’yi de hizmet noktalarımız arasına katacağız. Amacımız Çukurova’yı hak ettiği rahatlığa ve konfora kavuşturmak”

Açılacak olan yeni hatların Kâmil Koç’un yıl içinde hizmet verdiği yolcu sayısına önemli oranda katkı yapacağına vurgu yapan Kemal Erdoğan, 2014 yolcu hedeflerini 17.5 Milyon olarak açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KAMİL KOÇ ADANA SEFERLERİ BAŞLADI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin