Kamil Sönmez beyin kanaması geçirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamil Sönmez beyin kanaması geçirdiTürk Halk Müziğinin güçlü seslerinden Kamil Sönmez Cumartesi günü geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

1947 yılında Perşembe’de doğan sanatçı özellikle söylediği Karadeniz türküleri ile sevenlerinin kalbinde taht kurdu. Aynı zamanda Kamil Sönmez sinema ve tiyatro oyuncusuydu.

Kamil Sönmezin hayati riski bulunduğunu belirten doktorlar Kamil Sönmez’in 2,5 yıldır diyaliz tedavisi gördüğünü belirtti. Haberi duyan sanatçı dostları hastaneye akın ederken twiter üzerinden geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde tedavi altında bulunan Kamil Sönmez geçtiğimiz günlerde 45. sanat yılını kutlamış ve sevenleri ile buluşmuştu. Beyin cerrahisi bölümünde yatan Kamil Sönmez’in durumu ile ilgili doktorların birkaç gün içerisinde açıklamada bulunacağı bildirildi.

Kamil Sönmez beyin kanaması geçirdi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kamil Sönmez beyin kanaması geçirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin