Kan donduran cinayetler kamerada

featured
Kan donduran cinayetler kamerada
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te 4 aylık çocuklarının velayeti için adliyede atılan son imzaların ardından eski eşi ve kayınpederinin bulunduğu aracı takip ederek durduran şahsın pompalı tüfekle baba-kızı öldürdüğü anlar, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Cuma günü öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Mertcan Köse (25), boşanma sonrası 4 aylık çocuklarının velayeti için adliyede atılan son imzaların ardından eski eşi Bilge Kaya ve kayınpederi Ertuğrul Kaya’nın bulunduğu aracı takip etti. Bir süre devam eden takibin ardından aracı durduran Köse, araçta bulunan eski eşine ve kayınpederine pompalı tüfekle defalarca ateş etti. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği baba-kız, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Önce araçtaki eski eşini sonra kayınpederini vurdu

Görüntülerde kızın babasının, kızını öldürmek için gelen eski damadını durdurmaya çalıştığı görülürken, zanlı araçta bulunan kadını ateş ederek öldürdükten sonra, kayınpederini de vurarak öldürdü.

Kaçan katil zanlısını yakalama çalışmaları sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kan donduran cinayetler kamerada

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin