Karadeniz ’de korkutan görüntü

featured
Karadeniz ’de korkutan görüntü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Çakraz tatil beldesindeki 900 metrelik sahil bandında deniz yüzeyinin rengi değişti. Sahil kıyılarındaki renk değişimi dron ile görüntülendi. Vatandaşlar tarafından endişe ile karşılanan durum sonrası Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince deniz suyunun renk değiştirdiği bölgelerden numuneler alınarak, laboratuvara gönderildi.

Karadeniz ’de korkutan görüntü

Bölgeye tatil için gelen, ancak denizdeki renk değişimi nedeniyle denize giremediklerini ifade eden vatandaşlardan İbrahim İnce, “2-3 gündür fark ettik ben denize giremiyorum. Halk arasında söylenen polen ama resmi bir belge yok. Mahalli olarak denize giren çocuklar karşıdan gemi geçti o gemiler geçtikten sonra bu olay oldu dediler. Acaba o gemilerden sintine mi bırakıldı?” dedi.

Karadeniz ’de korkutan görüntü

Bir başka vatandaş ise “Biz de 2-3 gün oldu. Hatta burada bir pansiyonla bir aylık sözleşmemiz var. 2-3 gündür denize giremiyoruz korkudan. Sağlığımızı düşünüyoruz. Çevre İl Müdürlüğünden gelen oldu numune filan alındı denildi ama ben görmedim. 2-3 senedir gelirim böyle bir kirlilik özellikle böyle sapsarı bir kirlilik görmedim” ifadelerini kullandı.

Bülent Bostancı

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Karadeniz ’de korkutan görüntü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin