KARATAŞ SPOR SALONU BİRİNCİ LİGE HAZIRLANIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARATAŞ SPOR SALONU BİRİNCİ LİGE HAZIRLANIYORİl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Başkanı Metin Üzer, Eski Başkan Güven Güzelbey, Yönetim Kurulu Üyelerinden Orçun Yüksel, Sabit Kayhan, Emre Nakıboğlu, Enes Özkarslı, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turanı makamında ziyaret etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz ve beraberindeki heyet Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’a Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımının 1.lige yükselmesi ile birlikte Şahinbey Karataş Kapalı Spor Salonunun 1.lig müsabakalarına uygun hale getirilmesi için yapılması gereken çalışmalardan bahsetti. Cafer Yılmaz Şahinbey Karataş Kapalı Spor Salonunda 1.lig müsabakaları için acil olarak düzenleme yapılması gerektiğini belirterek, özellikle havalandırma, salonun küçüklüğü, vip salonların yetersizliği gibi hususların giderilmesi gerektiğini, federasyon yönetmeliklerine göre müsabakaların yapılabilmesi için salonda olması gereken bir takım kriterlerin acilen düzenlenmesi gerektiğini ve bu hususların Şahinbey Kaymakamlığı aracılığı ile hızlandırılmış bir şekilde yapılabileceğini söyledi.

KARATAŞ SPOR SALONU BİRİNCİ LİGE HAZIRLANIYORŞahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Türkiye’nin en muhteşem illerinden bir tanesi diyerek Gaziantep’in her şeye layık bir il olduğunun altını çizdi. Turan; “Tarihi, ticareti, turizmi ve yürekli insanların bol olduğu Şahinbey ilçesinde ve Gaziantep ilinde hizmetkâr olarak çalışmaktan çok mutluyum. Memleketimin birçok yerinde çalıştım ve vatanımın her karış toprağını çok seviyorum. Gaziantep hem kendisini seviyor hem de yakın uzak demeden tüm komşularını seviyor. Gaziantep’in model şehir olmasının ardında yatan da budur aslında. Yaptıkları ile yetinmesini bilmeyen ve Gazianteplinin sürekli ileri adımlar atması gerektiğini söyleyen bir Asım Güzelbey’i var. Naksan Holdinginden tutun, Sanko Holdingine kadar Gaziantep’te tek yürek olmuş hizmet için koşan ve coşan insanlar var. Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımının 1.lige yükselmesinden dolayı çok mutlu olduk. Önümüzdeki sezon için müsabakaların oynanacağı Şahinbey Karataş Kapalı Spor Salonunda Basketbol Federasyonunun istediği kriterlerin sağlanması amacıyla biz de Kaymakamlık olarak gerekli incelemeleri yaptıktan sonra üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

KARATAŞ SPOR SALONU BİRİNCİ LİGE HAZIRLANIYOR
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KARATAŞ SPOR SALONU BİRİNCİ LİGE HAZIRLANIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin