Kardiyovasküler Hastalıklar ve Beslenme

Kardiyovasküler Hastalıklar ve Beslenme

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kardiyovasküler Hastalıklar ve Beslenme

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Efsun Karabudak Narkoz Sağlık Dergisi tarafından hazırlanan “Sağlıklı Sohbetler” programında Mezine Sırakaya’nın konuğu oldu.

Kardiyovasküler hasatlıklar nedir? Risk faktörleri nelerdir? Sağlıklı vücut ağırlığı nedir? Nasıl korumalıyız? Yağlar sağlık için gerekli bir besin midir? Günlük beslenmemizde tükettiğimiz besinlerin veya yağların tümünün içeriği aynı mıdır? Balık mı balık yağı mı? Kolesterol yağdan farklı mıdır? Diyetimizden kolesterol içeren besinleri çıkarmalı mıyız? Son zamanlarda trans yağlar çok konuşulmaktadır. Trans yağlar nedir? Günlük ne kadar yağ tüketmeliyiz? Yağı azaltılmış besin kavramı nedir? Bu besinler tüketilmeli midir? Tuz ve sodyum aynı şey midir? Probiyotik kaynağı olarak turşu suyu içmeli miyiz? Çoğumuz çalışma hayatı gereği ev dışında besleniyoruz. Ev dışında beslenmenin sağlıklı yolu nedir? Etiket bilgisini okumak fayda sağlar mı? #Kardiyovasküler hastalıklardan korunmak için veya varlığında beslenme alışkanlıklarımıza yönelik önerileriniz nelerdir?

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kardiyovasküler Hastalıklar ve Beslenme

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin