Karkamış’a Hayırsever Tarafından Cami Yaptırılacak

featured
Karkamış'a Hayırsever Tarafından Cami Yaptırılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karkamış’a Hayırsever Tarafından Cami Yaptırılacak

Hayırseverler şehrini unutmuyor, her geçen gün imzalanan bir protokol ile Gaziantep’e yeni eserler kazandırılmaya devam ediliyor…

Karkamış İlçesine hayırsever tarafından yaptırılacak cami için imzalar atıldı. Valilikte düzenlenen protokol imza törenine Vali Davut Gül’ün yanı sıra, Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Karkamış Kaymakamı Emin Bağlı, Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, ilçe müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu ile hayırsever Hüseyin Aslan katıldı.

Vali Davut Gül, protokol imza töreninde, hayırsever Hüseyin Aslan ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, hayırseverlerin sayısının artması temennisinde bulundu.

İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, “Camiler bizim Rabbimize kulluğumuzu, ibadetimizi, duamızı niyazımızı paylaştığımız mekânlardır” ifadelerini kullanarak caminin ilçenin ikinci camisi olduğunu ve önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Karkamış Kaymakami Emin Bağlı, Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan ve İlçe Müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu da caminin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundular.

Hayırsever Hüseyin Aslan ise caminin yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ederek, “Allah’a şükürler olsun ki bu camiyi bana yaptırmayı nasip etti” dedi.

Konuşmalar sonrasında Karkamış İlçesi Karşıyaka Mahallesine kazandırılarak vatandaşların hizmetine sunulacak caminin protokolü imzalandı. Caminin isminin ise ‘Hacı Ömer Cami’ olarak anılacağı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Karkamış’a Hayırsever Tarafından Cami Yaptırılacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin