Kastamonu Üniversitesi, aday öğrencilerini tanıtım ve tercih günlerinde ağırlayacak

featured
SOCAR Türkiye, yeni bir teknoloji ile mikro yosunlardan jet yakıtı üretecek İhlas Haber Ajansı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu Üniversitesi, 31 Temmuz-4 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenleyeceği tanıtım ve tercih günleri ile aday öğrencilere kapılarını açacak.

Kastamonu Üniversitesi, 31 Temmuz-4 Ağustos 2023 tarihleri arasında tanıtım ve tercih günleri ile aday öğrencilere tanıtım günleri düzenleyecek. Geleceğin üniversite öğrencilerini Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesinde gerçekleştireceği tercih ve tanıtım günleri faaliyetinde ağırlayacak olan Üniversitemiz Kastamonu Üniversitesi, 31 Temmuz-4 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenleyeceği tanıtım ve tercih günleri ile aday öğrencilere kapılarını açacak.

Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphane Fuaye alanında saat 09:00-17:00 saatleri arasında yapılacak tanıtım ve tercih günleri boyunca, akademisyenler ve öğrenciler, aday öğrencilerin bölüm ve programlarına yönelik sorularını cevaplayacak.

Kastamonu Üniversitesi ayrıca, şehir dışından katılım gösterecek aday öğrencilere yönelik çevrim içi toplantılar düzenleyecek. Bu toplantılar sayesinde, uzaktan erişim sağlanabilecek bilgi paylaşımları yapılacak ve aday öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yapılacak.

Etkinlik çerçevesinde, üniversite aday öğrencilere puanlarına göre doğru bölümleri tercih etmeleri konusunda rehberlik hizmeti de sunulacak. Bu sayede aday öğrencilerin ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda en uygun bölümleri seçmelerine yardımcı olunacak.

Kastamonu Üniversitesinden yapılan açıklamada, “Kastamonu Üniversitesi olarak tüm aday öğrencileri tanıtım ve tercih günlerine davet ediyoruz. Hayalindeki üniversiteyi keşfetmek ve geleceğine yön vermek için bizi ziyaret etmeyi unutma” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kastamonu Üniversitesi, aday öğrencilerini tanıtım ve tercih günlerinde ağırlayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin