Kaymakam Aydın Muhtarlara veda etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam Aydın Muhtarlara veda etti 3 Eylül kararnamesi ile Bursa’nın Yıldırım ilçesi Kaymakamlığına atanan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Muhtarlar Derneğine veda ziyaretinde bulundu.

Gaziantep’te kaldığı 5 yıllık süre içerisinde önemli projelere imza attıklarını ve hep Şehitkamil ilçesinde yaşayan halkın daha iyi bir yaşam sürmesi için çaba harcadıklarını belirten Kaymakam Aydın,” Buradan çok güzel anılarla ayrılıyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde bize sonsuz destek veren, her zaman yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.

Kaymakam Mehmet Aydın, görev süresince bir çok yeniliklere imza attıklarını, verdikleri kanun tekliflerinin yasalaştığını ifade ederek,” Verdiğimiz teklif üzerine yasalaşan çalışmalarımız arasında örneğin sosyal güvencesi olduğu için Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan yardım alamayan vatandaşlarımız vardı. Ancak bizim verdiğimiz teklif sonrası çıkan yasa gereği artık sosyal güvencesi olan ancak aldığı maaşla evini geçindiremeyen vatandaşlarımızın yapılan incelemelerinde bu durum tespit edildiği takdirde bir takım yardımlardan faydalanabiliyorlar. Bunun yanı sıra Şehitkamil bünyesinde oluşturduğumuz sistemle artık yardıma muhtaç vatandaşlarımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gelmeden internet üzerinden başvurularını yapabiliyorlar. Bizim görevlilerimiz bu talepleri bir hafta içerisinde değerlendirip incelemesini yaparak bir hafta içerisinde kendisine cevap verebiliyoruz. Bunlar sadece hizmetlerimizin bir kaçı. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Biz buraya hizmet için geldik, elimizden geldiğince hizmet ettik ve şimdi değişim zamanı geldi ve gidiyoruz. Zaman zaman belki kırdığımız insanlar olmuştur. Herkesten hakkını helal etmelerini istiyorum. Ben varsa bir hakkım helal ediyorum” diye konuştu.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ise ziyarette yaptığı konuşmada, Gaziantep’in çok değerli bir yöneticiyi kaybettiğini, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yaşayan insanların iyi bir insana kavuştuklarını söyledi.

Titiz, ziyaret sonrasında Kaymakam Mehmet Aydın’a tüm Muhtarlar adına bir plaket vererek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kaymakam Aydın Muhtarlara veda etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin