KAZA GELİYORUM DİYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAZA GELİYORUM DİYOR!“Açık rögar kapakları sonumuz olmasın”

Yol ortasında açık bırakılan rögar kapakları tehlike saçmaya devam ediyor. Gaziantep’in en işlek caddelerinde biri olan Karagöz’de açık bırakılan rögar kapakları vatandaşlar için büyük tehlike oluşturuyor.

Gaziantep’in en işlek caddesinde yapılan alt yapı çalışmaları vatandaşı etkilese de gelişen bir şehir için bu çalışmaların olması gerektiğine inanarak destek veriyor. Fakat rögar kapaklarının hiçbir önlem alınmadan açık bırakılması bir facia ile sonuçlanabileceğinden esnaf tedbir alınmasını istiyor.
Gaziantep’in en işlek Karagöz çarşısında açık bırakılan rögar kapakları tehlike saçmaya devam ediyor. Açık bırakılan kanalizasyon kapakları çocuklar içinde büyük bir tehlike oluşturuyor. Her gün alışveriş için binlerce insanın kullandığı çarşı merkezinde bulunan rögar kapaklarını gören vatandaşlar hayrete düşüyor. İşletme sahipleri özellikle alışveriş esnasında sürekli olarak vitrinlere bakan vatandaşların önlerini görme ihtimalinin düşük olması nedeniyle üzücü kazalara sebebiyet verebileceği düşünüldüğünde yetkililerin bir an önce önlem alması gerektiğini söylediler. Vatandaşlar ise yürüyen herhangi bir kimsenin dalgınlık sonucu rögara düşmesiyle en basitinden yaralanmalı bir kaza oluşabileceğine dikkat çekerek ilgililerden gerekli önlemin alınmasını isteyerek, kanalizasyon kapağından düşen çocukların haberlerini sürekli medyadan takip edip korkuyoruz. Çok geç olmadan ve bir ölüme sebebiyet vermeden çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin tedbir alması gerekiyor. Acı olaylar yaşanmadan önce gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söylediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KAZA GELİYORUM DİYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin