KAZANAN GAZİANTEP OLSUN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAZANAN GAZİANTEP OLSUNMilliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Teşkilatı, AK Parti Gaziantep İl Teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret samimi bir havada geçerken ortak nokta Gaziantep’in başarısı söylemleri oldu.

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin ve MHP Gaziantep İl Teşkilatı üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve AK Parti’den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Fatma Şahin’e iade-i ziyarette bulundu.

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin; seçim yarışının seviyeli bir şekilde olması ve kazananın her zaman Gaziantep olması gerektiği vurgusu yaptı. Erzin; “ elbette Gaziantep’te seviyeli bir yarış olması ve kazananın her zaman olduğu gibi Gaziantep olması tek arzumuzdur. MHP her ne kadar muhalefet partisi olsa da ülkede demokrasinin tıkandığı noktalarda hep çözümü getiren siyasi parti olmuştur. 2007 yılında TBMM, Cumhurbaşkanını seçemediği için kapanma noktasına geldiğinde MHP devreye girmiş ve ülkenin kaosa sürüklenmesi engellenmiştir. Gezi olaylarının patladığı dönemlerde de yine sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli Bey , gezi olaylarının başladığı nokta ve götürülmek istendiği nokta arasında ki farkları görünce gezi olaylarının dışında olunması gerektiğini bizlere ve teşkilatlara talimat olarak bildirmiş, sonradan anlaşılmıştır ki çıkış gerekleri doğru ve haklı görülse dahi gezi olaylarının geldiği ve getirilmek istendiği nokta ülkede kargaşa ve kaos ortamıdır. Milliyetçi Hareket Partisi ve sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bu noktalarda ne kadar doğru bir tutum içerisinde olduğunu zaman sürekli olarak bizlere göstermiştir. Sayın genel başkanımızın söylemiyle bizim için öncelik ülkemiz sonra partimiz anlayışıyla ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Biz kendimizi Türk Milliyetçisi olarak tarif ediyoruz ve takdir edersiniz ki Türk Milliyetçisi olmanın ana omurgası, milletin ve devletin bekası ile bütünlüğü ve geleceğidir” dedi.

KAOSTAN VE KARIŞIKLIKTAN HİÇ BİR ZAMAN İKTİDAR ÇIKMAMIŞTIR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma ŞAHİN; Siyasetin çözüm üretme sanatı ve adam kazanma sanatı olduğunu , bunları yapabilenlerin milletin gönlüne girebildiğini , milletin gönlüne girebilenlerin de iktidar olduğunu söyledi. Şahin; “ Üniversiteli kızlarımızın eğitimde yaşadığı sorunlarda biz MHP ile ortak anayasa değişimi kararı aldık. Bizler gücümüzü birleştirdiğimiz zaman, hizmet adına yarıştığımız zaman gördük ki her şey daha güzel oluyor. Bu ülkede kaostan ve karışıklıktan iktidar çıkmıyor, hizmet ve projelerden iktidar çıkıyor. Gaziantepspor hepimizin takımı ve bu takıma sahip çıkmak Fatma Şahin projesi falan değil, Gaziantep projesidir. Mevcut yönetimin bizim acil desteğe ihtiyacımız var, bizi dinleyin şeklinde gelen bir talebini sayın Valimiz başkanlığında oluşturulan kurul neticesinde değerlendirildi ve bazı kararlar alındı. Bu kurulun içerisinde şehri temsil eden odalar ve şehrin ileri gelenleri var. Tabi bu yerel seçimler öncesinde olunca siyaset malzemesi haline getirildi, bu nedenle ben çok üzülüyorum. Bu konuda kim ne yapmak istiyorsa buyursun gelsin, biz herkesle iş birliği yapmaya hazırız” dedi.

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ GAZİANTEP KAZANÇLI ÇIKACAKTIR

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzel; siyasi partiler arasında yapılan bu tür ziyaretlerin kulağa ve göze hoş geldiğini, bundan her zaman olduğu gibi Gaziantep’in kazançlı çıkacağını söyledi. Uzel; “geçtiğimiz hafta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Fatma Şahin MHP İl Başkanlığı ve heyetine bir ziyarette bulunmuştu. Yapılan bu faaliyetler Gaziantep adına göze ve kulağa hoş gelen davranışlardır. Hepimiz siyaset yapıyoruz ve siyasetteki amacımız ülkeye bir katkı sağlamaktır. Seçimlerin yaklaştığı bu dönemde partilerin birbirlerine yapmış olduğu bu nezaket ziyaretler sanırım Gaziantep’e has bir durum. Bu yarışın centilmence ve saygılı geçmesi hepimizin dileğidir. Seçimden önce olduğu gibi sonrasında da biz bu şehirde beraber yaşamaya devam edeceğiz. Bu nedenle birbirimizin kişilik haklarına haksız bir saldırı yapmadan, nezaket içerisinde, güzellikler içerisinde olunmasını istiyoruz. Projeler yarışsın, halk kimi seçerse o başkanımız olsun istiyoruz. Seçimler gelir geçer ancak bizler kardeşiz ve kardeşliğimiz baki kalacaktır.

GAZİANTEPSPOR KİMSENİN BABASIN MALI DEĞİLDİR

Gaziantepspor’un kimsenin babasının malı olmadığını söyleyen Uzel; “neticede bu kulüp hepimizin üzerinde titremesi gerektiği güzide bir kulübümüzdür.  Bizim AKP olarak Gaziantepspor’u arka bahçemiz yapma gibi bir düşüncemiz asla olmamıştır .  Amacımız Gaziantepspor gibi güzide bir kulübümüzün içinde bulunmuş olduğu kötü durumdan kurtulmasını sağlamak için milletvekillerimiz ve bakanımızdan destek istenmiş ve bununla ilgili toplantılar yapılmıştır. Bunun neticesinde temin edilen belirli bir kaynakta kulübe verilmiştir. Mevcut yönetim de çark ederek biz göreve devam edeceğiz demiş ve bu noktaya gelinmiştir. Gaziantepliler siz iktidarsınız bir şekilde halledin diyorlar ancak bizim de hukuk dışına çıkma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Biz gelen talepler doğrultusunda sayın valimizin öncülüğünde bir heyet kurduk ve Gaziantepspor için çıkış yolu aramak adına gereğini yaptık. Eğer yönetimin devri söz konusu olsaydı yönetimde kim olurdu inanın bizde bilmiyoruz. Mevcut kulüp başkanının ne kadar alacağı, ne kadar borcu olduğu konusunda bir bilgimiz yok ve konuyla ilgili denetim şirketi çalışmalarını sürdürüyor. Denetim şirketinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kulübün ne kadar borcu çıkarsa ödensin şeklinde yapılan görüşmeler olmasına rağmen denetim sonucu bitmeden ödeme yapılması, çek verilmesi gibi istekler oldu. Böyle olunca da tabiî ki herhangi bir ödeme yapılması söz konusu olmadı. ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KAZANAN GAZİANTEP OLSUN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin