Kepsutlu gençler Vefa Evi sakinleriyle buluştu

featured
Kepsutlu gençler Vefa Evi sakinleriyle buluştu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepsut Şehit Eren Bülbül Gençlik merkezlerinin öğretmenleri ve öğrencileri, yaşlılarla bir araya gelerek toplumun dayanışma ve sosyal etkinlik projesi geliştirdi. Bu tür etkinliklerle gençler, nesiller arası anlayışı güçlendirirken, her iki taraf için de anlamlı ve zengin deneyimler sunuyor.

Kepsut Şehit Eren Bülbül Gençlik merkezlerinin öğretmenleri ve öğrencileri, Kepsut Belediyesi Vefa Evi Proje kapsamındaki bakıma muhtaç yaşlılarla etkileşime geçerek toplum içinde daha kapsayıcı ve dayanışma içinde bir ortam oluşturdular. Bu tür etkileşimler gençler için yaşlıların deneyimlerinden öğrenme fırsatı sunarken, yaşlı bireyler için de daha canlı bir toplumsal bağ ve sosyal destek kaynağı oluşturdu.

Etkinliklerde, gençlik merkezi öğretmenleri ve öğrencilerinin Vefa Evi sakinleriyle güçlü bir iletişim kurmalarına ve onların yaşamlarına pozitif etkilerde bulunmalarına yardımcı olurken hem yaşlılar hem de gençler için anlamlı ve öğretici deneyimler sağlayan bu tür etkileşimler, toplumsal dayanışmanın önemli bir parçasını oluşturuyor.

Kepsutlu gençler Vefa Evi sakinleriyle buluştu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kepsutlu gençler Vefa Evi sakinleriyle buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin