KİBARİYE DEDEMAN’I SALLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KİBARİYE DEDEMAN'I SALLADIYılların eskitemediği sanatçı Kibariye, Prime Organizasyon’un Dedeman Gaziantep Babil Salonunda düzenlediği Gala gecesinde sahne aldı. 1995’ten sonra ilk defa Gazianteplilerle buluşmanın sevincini yaşadığını söyleyen sanatçı kendisine gösterilen yoğun ilgiden çok memnun kaldığını söyledi.


TEK DEĞİŞMEYEN ŞEY “HUYUM”

KİBARİYE DEDEMAN'I SALLADI

Sesi ve doğallığı ile tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran, Manisalı sanatçı Kibariye Dedeman’da aldığı sahne öncesinde Gazetemize yaptığı açıklamada Gaziantep’in muhteşem baklavasını çok beğendiğini söyleyerek “böylesine kalabalık ve muhteşem bir ortam görmek beni çok sevindirdi. Gaziantep’te olmaktan çok mutluyum. Yıllar çok çabuk geçiyor, hayat çabuk bitiyor. Kendi hayatım boyunca şöhretin benden tek alamadığı şey huyum oldu. Kalabalık bir ailenin çocuğuyum ve aile yapımı her zaman korumayı başardım. Beni sevenlere de buradan bir müjde vermek isterim. Yeni albüm çalışmalarım başladı. İnşallah yakın bir zamanda sizlerin beğenisine sunacağız. Hayat gelip geçici ve hiç birimiz kalıcı değiliz onun için şöhret denen bu yolda çok zorluklarla karşılaştım ama aile yapımı ve kendimi her zaman korumayı başardım. Yalan dünyada hiçbirimiz kalıcı değiliz. Tüm Gazianteplileri selamlıyorum” dedi.

Kibariye, İzmir Fuarında sahne alırken, ünlü bestekar Muzaffer Özpınar’ın kendisini keşfetmesi ile çok kısa sürede gerek sesi, gerekse yorumu ve en önemlisi de doğallığıyla tüm Türkiye’nin ve medyanın dikkatini çekti. Yıllar geçmesine rağmen huyundan sesinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen Kibariye sevenlerinin gönlünde o günden bugüne taht kurdu.

KİBARİYE DEDEMAN'I SALLADI

Dedeman Otel’de sahne alan sanatçı gecenin geç saatlerine kadar sahnede kalarak sevenlerini coşturdu. Geceye katılan Gaziantepliler Kibariye’ye sahnede eşlik eden saz arkadaşlarını da alkışlamayı ihmal etmedi.

Kibariye’nin muhteşem sesinden dinledikleri şarkılarla büyülenen konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KİBARİYE DEDEMAN’I SALLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin