Kılıç ile Akınalan ailesinin mutlu günü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıç ile Akınalan ailesinin mutlu günü

GAZİANTEP VE ŞANLIURFA’NIN SİYASET VE İŞ DÜNYASINDAKİ ÖNEMLİ İSİMLERİ BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma (ŞANLIDER) Derneği Başkanı ve Ticaret Borsası Meclis üyesi Hakkı Kılıç’ın biricik kızı Şevval ile Akınalan ailesinin oğlu İsmet, muhteşem bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler. Düğünde Gaziantep ve Şanlıurfa siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri bir araya geldi.

MUHTEŞEM DÜĞÜN ŞANLIURFA VE GAZİANTEPLİLERİ BULUŞTURDU

Teymur Oteldeki düğün merasimine Ak Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Şanlıurfa’nın önde gelen iş adamlarından Bucak Aşireti temsilcisi Vedat Bucak, Ak Parti Gaziantep önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol, Birecik Dernek Başkanı Şaban Altınova, OBA Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, Beşsan Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çakmak, TAT Makarna Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Memiş, Mutlu Makarna Yönetim kuruulu Başkanı Aykut Göymen, Göymen Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Taner Göymen, Döşmen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Döş, Özer Makine Yönetim kurulu Başkanı Kemal Özer, İş adamı İbrahim Türkhan, Altunkaya Holding Ceosu Azat Özel, Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Bakır, İş adamları Mustafa Kılıç ve sağlık camiasından önemli isimleri katıldılar.

Teymur Otel’deki düğün organizasyon açısından tam not aldı. Tüm detayların düşünüldüğü düğün merasiminde misafirler gönüllerince eğlenirken, Şanlıurfa ve Gaziantep’in siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri bu mutlu günde hasret giderdiler.

Düğün merasiminde kısa bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin, çiftlere mutluluklar dilerken, Gaziantep ve Şanlıurfalıları böyle bir mutlu günde bir arada görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ‘’Çiftlerimiz ömür boyu mutluluklar diliyorum. Değerli dostum Hakkı Kılıç’a ve Akınal ailesine de güzel misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

BAŞKAN KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Konuklara örnek bir misafirperferlik gösteren Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma (ŞANLIDER) Derneği Başkanı ve Ticaret Borsası Meclis üyesi Hakkı Kılıç, bu mutlu günlerinde olan tüm misafirlere teşekkür ederek, ‘’Sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar. Gerek Şanlıurfa’dan gerekse Gaziantep ve yurt dışından düğün merasimimize katılan ve mazeretleri nedeniyle telgraf göndererek mutlu günümüze ortak olan ve tüm değerli dostlara teşekkür ediyorum’’ dedi.

ÇİFTLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Eczacı olan Şevval ve İsmet çifti en mutlu gecelerinde mesai arkadaşları, dostları, aile fertleri ve konuklarla birlikte unutulmaz bir gece yaşadılar. Düğüm merasiminin sonunda tebrikleri kabul eden Şevval ve İsmet Çifti’nin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Kılıç ile Akınalan ailesinin mutlu günü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin