KİLİS BELEDİYESİ FERHAT GÖÇER’İ KİLİSLİLERLE BULUŞTURUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KİLİS BELEDİYESİ FERHAT GÖÇER’İ KİLİSLİLERLE BULUŞTURUYORKilis Belediyesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında ünlü sanatçı Ferhat Göçer’i Kilis’e getiriyor.

Başkan Av. Hasan KARA’nın girişimleri ve İstanbul Kilis Vakfı’nın destekleriyle gerçekleşen bu dev halk konseri, muhteşem ses ve sahne sistemiyle halkla buluşacak. Başkan KARA, “ Kilis’in her konudaki eksikliklerinin farkındayız bu konuda tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bunun yanında Kilis halkının sosyal ve kültürel etkinliklerle de buluşmasının belediyenin asli görevleri arasında olduğunun farkındayız. Bunu, Kilise yakışan ve en güzel şekilde yapıyoruz. Birçok etkinliği farklı kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde gerçekleştirerek, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eliyle, az bütçeyle çok güzel etkinlikler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mahmut Selçuk yaptığı açıklamada “Ferhat Göçer Konseri 18 Eylül Perşembe akşamı saat 20.30 da Cumhuriyet Meydan’ında gerçekleştirilecek. Cadde trafiğe kapatılacak ve dev bir sahne ortamı sağlanacak. Sahne önünün sadece bayanlara ayrılarak geri kalan arka bölümün genel olarak izleyicilere ayrılmasını planlamaktayız. Birbirinden güzel şarkılarını Kilisliler için seslendirecek olan Ferhat Göçer, bir de sürpriz yaparak sanatçı olan eşi Ömür Gedik’i de sahneye çıkaracak. Sunuculuğu ise ünlü televizyoncu Mesut Yar yapacak. Gün içerisinde ‘Kilis Karası Üzümün’ tanıtımı amaçlı video çekimleri, röportajlarla Ferhat Göçer ve misafirlere Kilis’in yöresel değerleri, üzüm hasatı ve tarihi yerlerimiz tanıtılacak. Bu konuda ulusal basın ve PR çalışmaları yapıldı ve dışarıdan uzman ekipler gelecek. Aynı zamanda Mesut Yar’ın hazırladığı TRT Belgeseli için de Kilis ayrıca arkeolojik açıdan gezilip tanıtılacak yoğun ve Kilis’i her yönden tanıtan bir programla misafirlerimizi ağırlayacağız. Bu konuda bize hep destek olan başta Belediye Başkanımız Av. Hasan KARA ve tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KİLİS BELEDİYESİ FERHAT GÖÇER’İ KİLİSLİLERLE BULUŞTURUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin