Kilis Ülkü Ocakları Afrin’de ki Kahramanlar için dua etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis Ülkü Ocakları İl Başkanılığı, Türkiye Cumhuriyetinin sınır güvenliğini tehdit eden terör örgütlerinden arındırılması için Afrin’de başlatılan  Zeytin Dalı Harekatına katılan kahraman Mehmetçik için Kuran-ı Kerim okuttu.

Kilis Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ve Yönetim kurulu tarafından tertip edilen programa yoğun katılımın olduğu gözlendi.

Gerçekleştirilen programda Kuran tilavetinin ardından fetih suresi de okunarak, Kahraman Türk Ordusunun zaferle geri dönebilmesi ve ülkenin birlik, beraberliği için dualar edildi.
Kilis Ülkü Ocaklarında akşam namazından sonra tertip edilen programa ilişkin açıklamalarda bulunan Kilis Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz: “ Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden, güvenlik sınırlarımızı tehdit eden terör örgütlerine karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye Afrin bölgesinde başlatılan ‘’Zeytin Dalı Operasyonu’’ için, dava kardeşlerimizle bir araya gelerek Mehmetçiğimizin zaferle yurda dönebilmesi için dualar ettik. Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından eş zamanlı olarak Türkiye genelinde tertip edilen Kuran Tilaveti programımız aracılığıyla Ülkücü camia ellerini semaya açmış ve dualarla kahraman Mehmetçiğin yanında olmuştur. Biz inanıyoruz ki; Tarihi şan ve şerefle dolu kahraman ordumuz, Yüce Allah’ın izniyle ve yüce milletimizin desteğiyle zaferle yurda geri dönecektir. Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in söylediği gibi; ‘Ya Afrin yıkılsın, ya teröristler yakılsın. Bilinsin ki Kerkük’e 5 bin bozkurtla gidecek kadar gemileri yakan ülkücü hareket ihtiyaç hasıl olursa binlerce gönüllüsü ile Afrin’in boğazına çökecektir. ‘Kilis Ülkü Ocakları olarak bütün unsurlarımızla bu kutsal mücadelede yapılması gereken her şeyi yapmaya hazırız. Gözümüz karadır, zira mevzubahis vatandır. Kahraman Mehmetçik yalnız değildir. ‘’ şeklinde konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kilis Ülkü Ocakları Afrin’de ki Kahramanlar için dua etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin