Kilis Ülkü Ocakları Nevşehirli çiftçinin bağışladığı 20 ton patatesi askerlere teslim etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis Ülkü Ocakları Nevşehirli çiftçinin bağışladığı 20 ton patatesi askerlere teslim ettiTürk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik başlatılan, “Zeytin Dalı” Harekâtının 34. Gününde Türkiye’nin her yerinden askerlere destek gelmeye devam ediyor.

Nevşehir’de bir vatandaş tarlasından 20 ton patatesi Afrin’e gönderilmek üzere Nevşehir Ülkü Ocaklarına teslim etti. Nevşehir’den Kilis’e ulaşan yardım tırını Kilis Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ve yönetim karşıladı. Nevşehirli hayırsever vatandaşın bağışladığı 20 ton patates 5. Hudut Bölük Komutanlığı’na teslim edildi.

Yılmaz, TSK’ne yardımların aralıksız sürdüğünü belirterek, Türk Milletinin her zaman her şartta ordusunun yanında olduğunu ve düşmana korku saldığını söyledi. Yılmaz; “Biz Kilis Ülkü Ocakları olarak Türkiye’nin çeşitli illerinden bize gönderilen yardımları askerlerimize teslim ediyoruz. İnanın her günümüz boş geçmiyor. Allah Türk Milletine zeval vermesin. Dünyada eşi benzeri olmayan bir milletiz. Zeytin Dalı Harekâtının 34. Gününe girerken vatandaşlarımız yardımlarını kesmiyor. Nevşehirli çiftçimizin askerlerimize gönderdiği 20 ton patatesi yerine ulaştırmanın sevinci içerisindeyiz” dedi.

Kilis Ülkü Ocakları Nevşehirli çiftçinin bağışladığı 20 ton patatesi askerlere teslim etti

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kilis Ülkü Ocakları Nevşehirli çiftçinin bağışladığı 20 ton patatesi askerlere teslim etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin