KİLİS’te halk tedirgin!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kilis-boşaldıSuriye tarafından atılan roket mermileri 18 Ocak’tan bu yana 22 kişinin ölümüne 80 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Korku ve panikle evlerini işyerlerini boşaltan Kilisliler yağmalama ve hırsızlık olaylarının artmasından korkuyor.

Son 1 ay içinde meydana gelen saldırılar nedeniyle Halk panik ve korkuyla Kilis’i boşaltmaya başladı. Kilisli vatandaşlar, “Devlet daireleri boş, kurum müdürleri çalıştıracak memur bulamıyor. Hastanelerde doktor kalmadı. Esnaf kepenk kapattı. Sokaklarda artık alışveriş eden oyun oynayan çocukları görmek mümkün değil. Okullar boş. Kilis Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin neredeyse tamamı Kilis’i terk etti. Resmen ölü bir şehir olduk. Kalan halkı ise hırsızlık ve yağmalama korkusu aldı. Biz ne yapacağımızı şaşırdık” dedi.

Halk, “Kilis’in boşalmasına ve olaylara göz yumanlar Kilis’i kaderiyle birlikte baş başa bırakıyorlar. Neden? diye sordu. Aynı zamanda GSM şirketlerine de tepkili olan halk “Kilis teslim olmayacak bu böyle biline” diyerek yetkililere seslendi.

3 gündür Kilis merkeze GSM şirketleri ile internet sağlayıcılar tarafından internet verilmiyor. Şirketleri arayan vatandaşa alt yapı çalışması olduğu söyleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KİLİS’te halk tedirgin!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin