KIZIL, FENA KIZDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIZIL, FENA KIZDIGaziantepspor kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Mali Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada Gaziantepspor ve kendisi hakkında yapılan eleştirilere veryansın etti.

Gaziantepspor’u kendilerine zorla verildiğini açıklayan Kızıl, bu zamana kadar Gaziantepspor’un sırtından bir tek kuruş dahi almadığını, şu anda kulübün soruşturma geçirdiğini ve bu soruşturmanın sonrasında gerekli hesapları soracağını belirtti.

En büyük Antepli benim diyen Gaziantepspor kulüp başkanı İbrahim Kızıl, “Gaziantepspor Kulübü’nü yönettiğim için, bu şehirde yaşadığım için gurur duyuyorum. Bir gün bir şahıstan 300 bin TL para aldım. 4 yıl sonra ne kadar ödedim biliyor musunuz? 300 milyar yerine 1 trilyon lira para ödedim. Niçin verdim, oğlu işsiz güçsüz gezdiği için. Avare avare dolaşıyordu, acıdığım için 300 milyar yerine 1 trilyon para ödemişiz. O adam bugün gidip bizi şikayet etmiş, oğlunu yönetime almadık diye. Gerçek Antepli böyle olmaz. Kulübünü rencide etmez. En büyük Antepli İbrahim Kızıl’dır, bu şehirde yaşayan insanlardır, bu şehre hizmet edenlerdir. Bir kaç kişi daha var. Bunlara güç veren, yazıları yazdıran bir iki kişi daha var. Onlar kendilerini biliyor, onlar beni anlarlar. Acaba Gaziantepspor’da bir şeyler yapamaz mıyız, kulübü İbrahim Kızıl’ın elinden nasıl alırız diye hesap yapıyorlar. Ben zorla mı aldım. Celal Doğan o zaman bas bas bağırdı. Hatırlıyorsunuz. Kimse sahip çıkmadı. Tam tersine ben de almak istemiyordum. Geldim iftihar ediyorum. Çünkü gazikentin, gazi şehrin kulübünün başkanlığını yapıyorum. Bundan da onur ve gurur duyuyorum. Şimdi borçlar bitti, 8 milyon dolara futbolcu satılıyor. İşi kötü gidenler de Gaziantepspor’un peşine düştü” dedi.

İFTİRA ATANLARA KULÜBÜ BIRAKIRIM
Gaziantepspor Kulübü’nü kendisinin şirketi gibi yönettiği şeklinde yorumlar yapıldığını da hatırlatan Kızıl, “Gidip benim hakkımda mektup yazarak şikayet ediyorlar. Kulübü ailesinin şirketi gibi yönetiyor diye. 6 yılı bitirdik, 7. yıla girdik. Adıma veya ailemin bir ferdi adına Gaziantepspor’un sırtından bir uçak bileti alındığını bulsunlar, yarın o iftirayı atanlara kulübü bırakırım. Ben kul için değil Allah için yapıyorum. Doğruluktan taviz vermedim. Allah’tan başka hiç kimseden korkmuyorum. Tek korkum insanlara karşı mahcup olmak. Her zaman şerefli ve onurlu yaşadım. Başkan olarak hakkım olmasına rağmen bir uçak bileti almamışım. Yönetim Kurulunun da hakkı var. Benim yaşantım böyle. Bazıları gibi hava atmak için yapmıyorum. Ben futbolu, bu şehri sevdiğim için yapıyorum. Kimse bu şehrin sahibi değildir. Bu şehirde yaşayan herkes, bu şehrin sahibidir. Öyle 3–5 kişi değildir” ifadelerini kullandı.

YAPANLARIN YANINA KAR KALMAYACAK
Kızıl, Gaziantepspor’daki incelemenin devam ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Ağzı olan konuşuyor. Bu şehrin sahipleri 2–3 kişi değildir. Ben bu işin sonucunu bekliyorum. Sonucu bittikten sonra bunu yapanların yanına kar kalmayacak. Nasıl ki bu dünyada yaptıklarımızın hesabını öbür dünyada vereceksek, bu dünyada da kim ne yapıyorsa hesabını verecek. Ben ve yönetimi zan altında bırakıyorsan, Gaziantepspor’un kariyeriyle oynuyorsan, onuru ve gururuyla oynuyorsan; bunun bedelini ödeyeceksin. Şu anda sessiz kalıyorum ve dinliyorum. Beni tanıyan tanır. Hiç bir şeyin altında kalmam, kimseye kendimi ezdirtmem. Doğruluktan başka hiç bir şey bilmem. Biz şu anda incelemedeyiz. Herkes bunları sabırla izliyor. Her gelen ihbarı devlet dikkate almak zorundadır. Almadığı taktirde zan altında kalır. Devlet görevini yapıyor. Devlet bunun için vardır. O inceleme bittikten sonra bunların kirli çamaşırlarını milletin önüne çıkarmak bizim boynumuzun borcu. Biz kabadayı değiliz, dövecek öldürecek değiliz. Kulübün ve yönetimin gururuyla oynadılar, onların da kirli çamaşırlarını biz çıkaracağız. İnsanları zor durumda bırakamazsınız. Herkes birbirine saygı gösterecek. Hiç kimse kimseden üstün değildir. Saygısızlık yaparlarsa, saygısızlığın alasını yaparız. Hiç kimseye, Allah hariç kimseye boyun eğmeyiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KIZIL, FENA KIZDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin