Koçer, “Ekonomik kalkınmanın ana unsuru işçilerimizdir”

featured
Milletvekili Koçer'in 2022 yılı bütçesi görüşmesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koçer, “Ekonomik kalkınmanın ana unsuru işçilerimizdir”

Gaziantep Milletvekili,  Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısyla bir  kutlama mesajı yayımladı. Koçer, “Ekonomik kalkınmanın ana unsuru işçilerimizdir”

“Ekonomik kalkınmanın ana unsuru; üreten, alın teri döken, sermayesi emekleri olan işçilerimizin  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Tüm dünyayı etkisi altına alan  Kovid-19 salgınına karşı ülkece verdiğimiz mücadeleye çalışanlarımız da emekleriyle üretim zincirindeki en önemli halka olarak katkı sundular. Devletimiz ise her alanda işçilerimizi, çalışanlarımızı koruyacak tedbir ve destekleri hayata geçirdi.

Çalışma hayatındaki mağduriyetlerin önlenmesi ve  istihdamın korunması için gereken adımlar atıldı. Sosyal Koruma Kalkanı ve Ekonomik İstikrar Kalkanı ile tüm vatandaşlarımızın olduğu gibi çalışanlarımızın da sıkıntıları en aza indirilmeye gayret edildi.  İstihdamın arttırılması ve  işsizliğin azaltılması ülkemizin temel politikasıdır. O nedenle güçlü sağlık sistemimiz sayesinde salgınla mücadelemiz başarıyla sürerken, bu salgından en kısa sürede kurtularak çalışma hayatının normalleşmesi en büyük arzumuzdur. İşçilerimizin haklarının korunması, imkanlarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar artarak devam edecektir.
Bu düşüncelerle üreterek Türkiye’nin büyümesine, refahının artmasına ve kalkınmasına katkı sağlayan tüm işçilerimizin  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutluyor, çalışanlarımızın ve milletimizin birliğine, beraberliğine vesile olmasını diliyorum.”

Koçer, "Ekonomik kalkınmanın ana unsuru işçilerimizdir"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Koçer, “Ekonomik kalkınmanın ana unsuru işçilerimizdir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin