Komandolar yangın bölgesinde

featured
Komandolar yangın bölgesinde
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komandolar yangın bölgesinde

Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden yangında komandolar da görev aldı. Artvin’de sel felaketinde canla başla çalışan komandolar, Antalya’daki yangında da önce sırada yer aldı.

Manavgat ilçesinde öğleden sonra başlayan yangın Yeniköy Mahallesi’nde etkisini devam ettiriyor. Çok sayıda ekip karadan ve havadan söndürme çalışmalarını sürdürüyor. Yerleşim yerinden uzak noktada devam eden yangında söndürülen yerlerin soğutma çalışması devam ediyor. Bir evin çatısına sıçrayan yangını vatandaşlar güçlükle söndürebildi. Evlerin yakınındaki kovanlardaki arıların da yanarak telef olduğu görüldü. Bölgeden küçük ve büyük baş hayvanların tahliyesi devam etti. Artvin’de sel felaketinde görev alan komandolar, yangında ise söndürme çalışmalarına katıldı. İtfaiye ekiplerine yardım eden komandoların el ve ayaklarının simsiyah olduğu görüldü. Komandolar büyük baş hayvanların tahliye edilmesine yardımcı oldu. Bir çok ekibin görev aldığı bölgede vatandaşlar, söndürme faaliyetlerinde bulunanlara ayran su ikram etti. Bazı vatandaşların yangın yerine kolilerle ayran getirdiği gözlemlendi.

Komandolar yangın bölgesinde
Komandolar yangın bölgesinde

Komandolar yangın bölgesinde

Bölgeden küçük ve büyük baş hayvanların tahliyesi devam etti. Artvin’de sel felaketinde görev alan komandolar, yangında ise söndürme çalışmalarına katıldı. İtfaiye ekiplerine yardım eden komandoların el ve ayaklarının simsiyah olduğu görüldü. Komandolar büyük baş hayvanların tahliye edilmesine yardımcı oldu. Bir çok ekibin görev aldığı bölgede vatandaşlar, söndürme faaliyetlerinde bulunanlara ayran su ikram etti. Bazı vatandaşların yangın yerine kolilerle ayran getirdiği gözlemlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Komandolar yangın bölgesinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin