Kontrolsüz atık toplayıcılarına ortak denetim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te kontrolsüz bir şekilde atık toplayıcı, el arabaları ve sepetli motorlar ile rastgele çöp konteynerlerini karıştıran daha çok yabancı uyruklu şahıslara yönelik denetim yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Şahinbey, Şehitkamil ilçe zabıtası, Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik polislerinden oluşturulan ekipler, Gaziantep genelinde denetim yaptı. Yapılan denetimlerde Kontrolsüz şekilde atık toplayan, el arabaları ve sepetli motorlar ile rastgele çöp konteynerlerini karıştıran, her türlü atık ve hurda toplayan, kaldırımları işgal eden, karayollarını gelişigüzel kullanıp araç sürücülerinin kaza yapmasına sebebiyet veren, çoğu yabancı uyruklu şahısların araçlarına el konularak faaliyetleri sona erdirildi.

“Kontrollü geri dönüşüme katkı adına ortak çalışma başlatıldı”

Denetimler ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım, “Kontrolsüz bir şekilde atık toplayan şahısların kayıt altına alınması ve kontrollü bir şekilde geri dönüşüme katkı sağlanması adına ortak çalışma başlatılmıştır. Atık toplayıcılığı Gaziantep çevreciler ve geri dönüşümcüler derneğine üye olma, emniyet tarafından gerekli güvenlik soruşturmasından geçme ve sıfır atık projesi çerçevesinde belirlenen standartlara uygun araçlar ile yapılmaktadır. Bu şartlara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılarak araçlarına el konulmaktadır” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kontrolsüz atık toplayıcılarına ortak denetim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin