KONUKOĞLU AİLESİ’NİN VERGİ REKORTMENLERİ GURURU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KONUKOĞLU AİLESİ’NİN VERGİ REKORTMENLERİ GURURUTÜRKİYE VERGİ REKORTMENLERİ LİSTESİNDE İLK 100 SIRALAMASINDA,

KONUKOĞLU AİLESİ’NDEN 7 İSİM BİRDEN YER ALDI

Konukoğlu Ailesi, Türkiye’nin Gelir Vergisi rekortmenleri listesinde ilk 100’ün içerisine
7 isimle birden girerek, Gaziantep’in gururu oldu.

2013 yılı vergilendirme dönemine ilişkin verilen Gelir Vergisi beyanları sonucunda Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden 100 mükellef, Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinde açıklandı.

Buna göre, Gelir Vergisi rekortmenlerinde ilk 100’e ilk kez Gaziantep’ten 7 mükellef birden girdi. Listede 78 kişiyle ilk sırada yer alan İstanbul’u, 7 mükellef ile Gaziantep izledi.

Vergi Rekortmenleri listesine Konukoğlu Ailesi’nin 7 ferdi dışında, Gaziantep başka giren isim olmadı. Daha güçlü bir Türkiye’ye ulaşmak için faaliyet gösterdiği sektörlerde büyümesine ve yatırımlarına devam eden Konukoğlu Ailesi, devlete olan mükellefiyetini tam ve zamanında yerine getirerek, Gaziantep ve tüm topluma örnek olmanın gururunu yaşadı.

LİSTEDE KONUKOĞLU DAMGASI
2013 Gelir Vergisi rekortmenleri listesine, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu 46., Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriye Konukoğlu 70., Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Konukoğlu 82., Hakan Konukoğlu 87., Adil Sani Konukoğlu 88., Sami Konukoğlu 92. ve Cengiz Konukoğlu 100. sıradan girdi.

Abdulkadir Konukoğlu’na 3 milyon 875 bin 420 lira, Zekeriye Konukoğlu’na 3 milyon 94 bin 486 lira, Fatih Konukoğlu’na 2 milyon 856 bin 775 lira, Hakan Konukoğlu’na 2 milyon 693 bin 716 lira, Adil Sani Konukoğlu’na 2 milyon 685 bin 841 lira, Sami Konukoğlu’na 2 milyon 606 bin 860 lira ve Cengiz Konukoğlu’na 2 milyon 460 bin 879 lira Gelir Vergisi tahakkuk ettirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KONUKOĞLU AİLESİ’NİN VERGİ REKORTMENLERİ GURURU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin