Kurban Bayramı ’nda en çok ilgi gören teknoloji ürünleri

featured
Kurban Bayramı ’nda en çok ilgi gören teknoloji ürünleri
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı ’nda en çok ilgi gören teknoloji ürünleri

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, 24 Haziran-2 Temmuz Kurban Bayramı döneminde tüketicilerin en çok ilgi gösterdiği ürünleri açıkladı. Teknosa verilerine göre Kurban Bayramı’ndaki teknoloji alışverişlerinde özellikle uzun tatilin de etkisiyle bluetooth hoparlöre olan rağbet arttı. Her renk ve özellikteki bluetooth hoparlörler tüketici tercihlerinde ilk sıraya yerleşti. Bluetooth hoparlörlerin ardından eğitim ve çalışma hayatının yanı sıra ev içi eğlencenin de vazgeçilmezleri haline gelen tabletler ve notebooklar yoğun ilgi gören teknoloji ürünleri oldu. Tablet ve notebookların tamamlayıcısı olan mouse, notebook çantası, mousepad gibi ürünlere olan talep de arttı.

Airfryer ve şarjlı süpürgeler yükselişini sürdürüyor

Her dönem liste başı olan akıllı telefonlar, Kurban Bayramı döneminde de ilgi odağı olmayı sürdürdü. Son dönemin popüler ürünlerinden ve işlevselliğiyle ön plana çıkan airfryerlar da bayramın en çok tercih edilen ürünleri arasındaki yerini aldı. Zamandan tasarruf sağlaması, pratikliği ve performansı nedeniyle tercih edilen şarjlı dikey süpürgeler ve robot süpürgeler de yükselişini sürdürdü. Bayram süresince oyun bilgisayarlarına ve büyük ekranlı TV’lere olan ilgi de devam etti.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kurban Bayramı ’nda en çok ilgi gören teknoloji ürünleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin