Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı

featured
Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı

Derin dondurucular her sene Kurban Bayramı öncesi ilgi görüyor. Kurban Bayramı’nda ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar, kalan etleri en iyi şekilde saklayabilmek için derin donduruculara talebi artırıyor. Yiyeceklerin bozulmadan saklanması için kullanılan derin dondurucular bu sene de yoğun ilgi gördü. Satıcılar çeşitli kampanyalarla farklı özelliklerdeki derin dondurucuları satışa sundu. Bayram öncesi hazırlıklarını tamamlamak isteyen vatandaşlar derin dondurucuları yoğun ilgi gösterdi.

Beyaz eşya satıcısı Serhat Karabulut, ”Bayram öncesi diğer dönemlere göre satışlarda artış oluyor. Etleri saklayacakları yer arayan vatandaşlar talep gösteriyor. Şu an için fiyat kampanyaları mevcut. Bu sebeplerle talep arttı. Derin dondurucular çekmeceli ve sandık tiplerine göre çeşitlere ayrılıyor. 5 bin 500 lira ile 8-9 bin arasında değişiyor” dedi.

Vatandaşlara uyarılarda da bulunan Karabulut, ”Vatandaşlar derin dondurucu alırken garanti şartlarına dikkat etsinler ve dolabı koyacakları yerin ölçüsüne göre ürün seçsinler. Bilinen, güvenilir satıcıları tercih etsinler” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin