KUVVETLİ LODOS GELİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KUVVETLİ LODOS GELİYORGaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Meteoroloji Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün katılımlarıyla “SICAK YUVAM”  projesi hazırlandı. Bu proje kapsamında özellikle soba kullanımının yaygın olduğu mahallelerde ikamet eden vatandaşları bilinçlendirerek gerekli önlem almalarını sağlamak ve bu tür üzücü olayların yaşanmaması hedeflenmektedir.
Bu proje kapsamında Gaziantep il genelinde 01.09.2012 pazartesi günü şiddetli lodos rüzgarı eseceği tahmin edildiğinden toplum destekli polislik amirliği görevlilerince vatandaşların soba zehirlenmelerine maruz kalmamaları için yatmadan önce sobalarını kontrol etmeleri ve yanık vaziyette bırakmamaları hususunda gerekli uyarılar yapılırken, ayrıca cami imamları ile görüşülerek vatandaşların bilgilendirilmeleri sağlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KUVVETLİ LODOS GELİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin