LEZZETİN YENİ ADI “PEY HAS”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LEZZETİN YENİ ADI "PEY HAS"Kalitesi ve tadı ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi haline gelen Pey Has peynirleri damaklarımızda bıraktığı eşsiz tad ile adeta lezzetin yeni ismi oldu.

Peyas Gıda tarafından tüketicilere sunulan Pey Has markalı Beyaz peynir, Kaşar peyniri, Örgü, Dil, Antep Peyniri, lor ve Yoğurt hem uygun fiyatı hem de kalitesi ile Gaziantepliler’in alışverişlerde tercih ettiği markalardan biri olmayı başardı.

Gaziantep’teki tüm seçkin marketlerde rahatlıkla bulabileceğiniz Pey Has markalı ürünler’ e ayrıca yeni lezzetler de ekleniyor. Firma çok yakında  taze kaymak  ile de lezzet zincirine yenilerini eklemeyi hedefliyor.

Henüz 3 yıllık bir firma olduklarını belirten Peyas Gıda Satış Müdürü Tayfun Taşkınvardar, kısa bir zaman olmasına rağmen sektörde marka olmayı başardıklarını ifade ederek, kaliteden asla taviz vermediklerini ve hijyene büyük önem verdiklerinin altını çizdi.  Taşkınvardar, “ tüketicilerimiz özellikle süt ürünleri alırken çok dikkatli olmalı. Markalı ürünleri tercih etmeli. Piyasada çok sayıda değişik isimler altında satılan peynir çeşidi var. Halkımız mutlaka kalitesine inandıkları ürünleri almalı. Aşırı düşük fiyata satılan ürünlere kanmamalı” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
LEZZETİN YENİ ADI “PEY HAS”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin