Lojistik Güç Birliği Şart

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lojistik Güç Birliği ŞartEyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, lojistik sektöründe büyük değişimlerin yaşandığını söyleyerek, ‘ Gaziantep olarak bu değişime hazır olmalıyız. Uzmanlıklarımızı ve güçlerimizi birleştirmeliyiz. Yeni dönemde Gaziantep için güç birliği şart’ dedi.

TÜMSİAD ve Gaziantep Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği ‘İş Etiğinde Sektörel Sorunlar ve Çözüm Önerileri’ sempozyumuna konuşmacı olarak katılan Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, lojistik sektörü ile ilgili sektördeki güncel gelişmeleri ve etik yaklaşımları değerlendirdi.

Lojistik sektöründe her firmanın farklı alanlarda güçlü ve uzman olduğunu belirten Bartık, ‘Sektörde birleşme ve satın almalar söz konusu, Geçtiğimiz günlerde Borusan Lojistik Balnak’ı satın aldı. Biz Gaziantep firmaları olarak bu değişime hazır olmalıyız. Her firmanın farklı alanlarda uzmanlıkları var. Aynı şehrin firmaları olarak uzmanlıklarımızı ve güçlerimizi birleştirebiliriz. Bu güç birliği müşteri ihtiyaç çeşitliliğini karşılamak ve tedarik maliyetlerini düşürmek için şart’ dedi.

Lojistik Güç Birliği Şart

LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE ETİK

Lojistik sektöründe etik kavramına da değinen Bartık ‘Lojistik mesleğinin haysiyeti için tarafsız ve etkin kişisel adanmışlık. İnsan kaynaklarında zenginliğin gelişimi için bireysel yeteneklerin ve bilgilerin diğerleri ile paylaşımı. Din, dil, ırk, yaş ve cinsiyet ayrımı yapmadan insan haklarına saygılı olmak genel prensiplerdir’ diye konuştu. Sektöründe devamlı başarı ve aynı anda etik kalabilmenin yollarını anlatan Bartık, ‘Merak etme ve sır tut. Etik kurallar arasında merak da çok önemli, bir müşterinin müşterisini merak etmeyin. Diğer husus ise etik olmak için rakibi eleştirmemek gerekir. Bu kadar ayrıntı arasında sektörel sıkıntılar da var. Lojistik sektörü ciddi hızla büyüyor ama yetişmiş eleman bulmakta zorlanıyoruz. İşsizlik diye bir şey yok, iş beğenmeyen var. Bu nedenle yetişmiş elemen bulmakta zorlanıyoruz’ dedi. Bartık konferansın sonunda günün anısına TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici’nin elinden bir de ödül aldı.

Lojistik Güç Birliği ŞartEYÜP LOJİSTİK 316 TIR’LE 53 ÜLKEDE

Eyüp Lojistik hakkında bilgi veren Bartık, uluslararası taşımacılığı ağırlıklı olarak karayolundan yaptıklarını belirterek, ‘Gümrükleme ve depolama hizmeti de veren Eyüp Lojistik’in 316 adet TIR’ı bulunmakta. Ulaştırma Bakanlığı’nın yıllık istatistiklerine göre 2011 yılı itibari ile Türkiye’de altıncı sıradayız. Toplam 53 ülkeye sevkiyat yapan Eyüp Lojistik’in tüm araçlarının yaş ortalaması ise iki’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Lojistik Güç Birliği Şart

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin