Lösemiyi yenen gençler tribünlerde buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lösemiyi yenen gençler tribünlerde buluştu

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında etkinliklerine devam ediyor.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemi kapsamında farkındalık yaratmak için iyileşen, yani lösemi ve kanser atlatmış gençlerle birlikte Gaziantep FK – Kayserispor maçına gelerek tribündeki yerini aldı.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Güneydoğu Bölge Sorumluları Ceren Arslan ve Argun Yetişik başkanlığında iyileşen lösemili gönüllüler “Hayatımız Çocuklarımız” 20.yıl LÖSEV yazılı bayrak ve tişörtlerle Gaziantep Futbol Kulübü – Kayserispor maçını izlediler.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Güneydoğu Bölge Sorumluları Ceren Arslan, “Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinin çeşitli illerinden etkinlik için Gaziantep’e gedik. İyileşen genç arkadaşlarımız ile LÖSEV’le ilgili tanıtıcı faaliyetlerde bulunduk. LÖSEV 2-8 Kasım tarihleri arasında tüm Türkiye’de Lösemili Çocuklarla ilgili etkinlik ve faaliyetler devam ederken bizde Güneydoğu’nun çeşitli illerinden gelen arkadaşlarımız ile Gaziantep FK – Kayserispor maçını izleyip tirübünlerde farkındalık yaratmak istedik. Amacımız Lösemili Çocuklarımıza dikkat çekmek. Etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyeleri de Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’e destek verdi.

Gaziantep Haberler      Gaziantep Son Dakika     Gaziantep Sağlık

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Lösemiyi yenen gençler tribünlerde buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin