MAHMOOD COFFEE TÜRKİYE PAZARINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MAHMOOD COFFEE TÜRKİYE PAZARINDA Ortadoğu’nun en önemli kahve markalarından ‘Mahmood Coffee’, 2008 yılında girdiği Türkiye pazarında markalaşma sürecine hız verdi. Ünlü sunucu Eve Erken, markanın yeni reklam yüzü oldu.

Ortadoğu’nun en çok sevilen ve tercih edilen kahve markalarından ‘Mahmood Coffee’ Türkiye pazarında tüketicisine daha etkin bir şekilde ulaşabilmek için tanıtım çalışmalarında atağa geçti.

Gaziantep’te yerleşik Altunkaya Şirketler Grubu tarafından üretimi gerçekleştirilen markanın hedefi yakın zamanda sektöründe Türkiye’nin en iyisi olmak.

‘Mola Keyfi’ sloganıyla tanıtım ve reklam çalışmaları aralıksız sürdürülen, Mahmood Coffee’nin Türkiye’deki ekran yüzü ise sevilen sunucu Ece Erken oldu.

Markanın tüm reklam çalışmalarında görev alacak olan Erken, İstanbul’da gerçekleştirilen katalog ve reklam çekimleri için kamera karşısına geçti. Ece Erken’in rol aldığı Mahmood Coffee reklam filmleri kısa bir süre sonra ekranlardaki yerini alacak.

İç pazarla hızlı bir giriş yapan marka, ayrıca Erken’in sunduğu, ‘Ece’yle Tatlım Benim’ programının sponsorluğunu da üstlendi.

‘HEDEF TÜRKİYENİN MARKASI OLMAK’

Mohmood Coffee’nin Ortadoğu ve Körfez Ülkelerinde uzun yıllardır iyi bir Pazar payına sahip lduğunu belirten Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mahsum Altunkaya, 2008 yılında ‘Mahmood’ markasıyla girdikleri Türkiye hazır kahve sektöründe beklentilerinin üzerinde bir taleple karşılaştıklarını söyledi.

En kaliteli kahvelerden üretilen Mahmood Coffee’nin dünya standartlarında bir lezzet olduğunu belirten Mahsum Altunkaya ‘Tüketiciye, ilk içimde tadıyla ve kokusuyla farklılığını hissettiren tüm coffee çeşitlerimizi kısa süre içerisinde “Türkiye’nin markası’ haline getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Kaliteli ve sağlıklı ürün üretiminin firma olarak temel prensipleri olduğunu ifade eden Altunklaya açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Üretimde en temel ana presnsibimiz insan sağlığıdır. Bu nedenle üretim safhalarımızın her aşamasında hijyen kurallarına ve gıda kontrollerine büyük önem vermekteyiz. Öyle ki, aile fertleri olarak fabrikamızda üretimini yaptığımız bir mamulü kendimiz kullanıp, onaylamadan kesinlikle satışa sunmamaktayız. İşletmemizde, imalattan, bayii satışına kadar olan tüm bölümlerde çalışanlar olarak Ben’ değil, Biz’ mantığıyla hizmet vermekteyiz. Tecrübeli bir ekip tarafından özenle üretilerek piyasaya sunulan kahvemizin satış sonrası da yanındayız; tüketicinin arzu ve ihtiyaçlarını tüm iletişim mecralarından feed back alarak değerlendirip, lezzet ve keyif anlamında ürünümüze istikrarlı bir kalite sunmaya çalışıyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MAHMOOD COFFEE TÜRKİYE PAZARINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin