MAKAM ARACINI SATACAK ADAY ADAYI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MAKAM ARACINI SATACAK ADAY ADAYISınırlı sayıdaki nüfusuna rağmen mevcut belediye başkanının lüks otomobile binmesini eleştiren AK Parti Kalecik Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Uludağ, göreve gelmesi halinde ilk yapacağı icraatın makam aracını satışa çıkarmak olacağını bildirdi.

Uludağ: “Makam aracı satıldığında memurların da rahatlıkla bineceği bir araç alacağım. Aradaki farkı da SYDV aracılığıyla yoksullara aktaracağım”

Ankara – 20 bin nüfuslu Kalecik ilçesinde halkın gelir düzeyini artırmak hedefiyle yola çıkan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Uludağ, göreve başladıktan sonra lüks makam aracını satarak elde ettiği geliri, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacağını bildirdi.

Uludağ, açıklamasında, bugüne kadar kamu hizmeti üreterek sürdürdüğü yaşantısına artık doğup büyüdüğü topraklara hizmet ederek devam etmek istediğini söyledi.

Bu amaçla AK Parti’den aday adayı olduğunu hatırlatan Uludağ, “İlçemin sorunlarını o toprakların bir yerlisi olarak çok iyi biliyorum. Profesyonel bir ekiple ilçemizi kalkındırabiliriz. Ama her şeyden önce ilçedeki dar gelirli ailelerin yaşam kalitesini artırmalıyız” dedi.

Kalecik’te yaşanan tezatların ortadan kaldırılması halinde halkın yaşam kalitesinin hızla artacağını ifade eden Uludağ, şöyle konuştu:

“Güzel ilçemizin bir tarafında insanlar kısıtlı imkanlar içinde yaşarken, mevcut belediye başkanımız ise lüks makam aracı olarak kullanıyor. Otomobil daha önceki belediye başkanı döneminde alınmış olsa bile küçük bütçeli belediyemizde böylesine lüks bir aracın varlığı önemli bir sorun. Belki de o makam aracının aylık gideriyle birkaç ailenin refah seviyesini artıracak çözümler üretebiliriz. O yüzden her fırsatta dile getiriyorum; işe makam aracını satmakla başlayacağım.”

Göreve geldiğinde makam aracı olarak ilçede yaşayan herhangi bir memurun bile rahatlıkla binebileceği bir araç satın alacağını anlatan Uludağ, “Mevcut aracı sattığımda yerine daha mütevazı bir araç alacağım. Aradaki farkı da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla dar gelirli ailelere aktaracağım. Çünkü bir yanında dar gelirli ailelerin bulunduğu ilçede, hizmet makamlarında olanların lüks araçlar kullanması bizim hizmet anlayışımıza ters olur” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MAKAM ARACINI SATACAK ADAY ADAYI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin