Mardin Cevizli Jandarma Karakolu şehitlerinin isimleri belli oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mardin-saldiriMardin Cevizli Jandarma Karakolu’na bugün saat 13,00’da bölücü terör örgütleri mensuplarınca bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 asker şehit olurken 1 sivil vatandaşta hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Cevizli Jandarma Karakolu’nda görevli Astsubay Adem Algın ile Jandarma Er Orkun Alparslan’ın şehit olduğu öğrenildi. Saldırıda yaşamını yitiren Cevizli sakinlerinden, sivil Rahime Korul’un ise aynı saldırıda hayatını kaybeden diğer vatandaş olduğu belirtildi.

Konuya ilişkin Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada;

“09 Temmuz 2016 Cumartesi günü saat 13.00’te Mardin ili Artuklu ilçesi Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığına bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından patlayıcı madde yüklü araç ile alçakça bir saldırı düzenlenmiştir. Hain saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 12 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Aynı saldırıda bir sivil vatandaşımız da hayatını kaybetmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize ve sivil vatandaşımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz” denildi.cevizli-mardin

mardin-cevizli

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mardin Cevizli Jandarma Karakolu şehitlerinin isimleri belli oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin