Reklam
  1. Haberler
  2. Hareketli Manşet
  3. MARKA ŞEHRİN, MARKALAR CADDESİ YOK OLUYOR!

MARKA ŞEHRİN, MARKALAR CADDESİ YOK OLUYOR!

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MARKA ŞEHRİN, MARKALAR CADDESİ YOK OLUYOR!Gazimuhtarpaşa caddesinde çok sayıda iş yeri boşalırken birçoğu da kapısına devren satılık yazıyor.

Marka şehrin markalar caddesi esnafı, iş olmadığı gerekçesi iş yerlerini tek tek kapatmaya başladı.

Gaziantep’in Gezi Portalı GEZİANTEP şehrin en ünlü caddesine dikkatleri çekti. Gaziantep’in Markalar Caddesi olarak bilenen en işlek caddelerinden Gazimuhtarpaşa Caddesinde bulunan esnaflar bir bir kepenkleri indiriyor. Özellikle Gaziantep’te son dönemde birbiri arkasına açılan AVM’ler esnafı bitirme noktasına getirdi.

Gaziantep’in markalar caddesi olan Gazimuhtarpaşa caddesinde bulunan giyim sektöründen oluşan mağazaların ağırlık olduğu iş yerleri bir bir kapanıyor. Gaziantep’te düzensiz ve rant kapısı olan AVM kültürü şehrin en renkli caddesini bitirme noktasına geldi.

Reklam

Son günlerde caddede çok sayıda iş yerinde “KİRALIK- KAPATIYORUZ” yazısını görmek mümkün.

Vatandaşlar Gaziantep’te son dönemde açılan Sanko Park, Forum Antep,  Prime Mall gibi AVM’lerin hem daha önce açılan AVM’leri bitirdiğini hem de küçük esnafı bitirdiğini belirtiyorlar.

Son on yıldır yıldızı parlayan Gaziantep’in en ışıltılı caddesi Gazimuhtarpaşa vitrindeki kiralık dükkân yazıları ile terk edilmişlik görüntüsü veriyor.

MARKA ŞEHRİN, MARKALAR CADDESİ YOK OLUYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.