MBA Okullarında 19 Mayıs coşku ile kutlandı

featured
MBA Okullarında 19 Mayıs coşku ile kutlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MBA Okullarında 19 Mayıs coşku ile kutlandı

MBA Okullarının tüm kampüslerinde ortaokul ve lise öğrencileri tarafından hazırlanan törenlerde birbirinden farklı ilham veren ve heyecan uyandıran performanslarla gerçekleşti.

MBA Okulları öğrencileri modern dans, bale, halk oyunları ve vals gösterileri, CrossAction, tekvando, basketbol spor şovları, okul orkestrası şarkıları, senato başkanları konuşmaları, şiir ve oratoryo performansları eşliğinde Türk Gençliğine armağan edilen böylesine özel bir günü coşkuyla kutladılar.

MBA Okullarında 19 Mayıs coşku ile kutlandı

Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve MBA Okulları kurucusu Dr. Hüseyin Bozkurt’un dünyanın en büyük robotik şampiyonasına Türkiye Şampiyonu olarak Türkiye’yi Vex Robotik Dünya Şampiyonasında temsil eden MBA Okulları Maker Must takımının ödüllerini takdim ettiği törende Dr. Hüseyin Bozkurt: “MBA Okullarının tüm öğrencileriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Enerjiniz, duruşunuz, başardıklarınız, başarmak için kurduğunuz hayalleriniz bizim için çok değerli. Eminim ki yenilikçi ve genç bakışınız ülkemizin global başarılarına imza atacak” dedi.

MBA Okullarında 19 Mayıs coşku ile kutlandı

Yenilikçi Gençler Buluşmalarına katılan Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı ise: “Sizler Atamızın emanetine, Türkiye Cumhuriyeti’ne sıkı sıkıya bağlısınız. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden ödün vermeden, yenilikçi, vizyoner ve bilimsel tutumunuzla daha iyi bir dünyaya ilham olacağınızdan eminim” diyerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MBA Okullarında 19 Mayıs coşku ile kutlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin