Medical Park Gaziantep: “En büyük engel sevgisizliktir”

featured
Medical Park Gaziantep: “En büyük engel sevgisizliktir”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medical Park Gaziantep: “En büyük engel sevgisizliktir”

Medical Park Gaziantep Hastanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle “Hayata Hep Birlikte Gülümseyelim” adlı etkinlik düzelendi. Gaziantep Haber

Engelli kişilerin yaşamda karşılaştıkları en önemli engellerden olan negatif ön yargılar ve ayrımcılığın ortadan kaldırılması için Medical Park Gaziantep Hastanesi, “Hayata Hep Birlikte Gülümseyelim” adlı etkinlik düzelendi. Etkinlikte özel yetenekli çalışanlar için etkinlik gerçekleştirildi.

Farkındalık etkinliği hastanede görev yapan özel yetenekli çalışanlar, Başhekim ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ekber Şahin ile Genel Müdür Yardımcısı ve İnsan Kaynakları Koordinatörü Emine Kurşun’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Etkinlik özel yetenekli çalışanların çalışma ortamında istihdam edilmesinin artırılması, onlara konforlu bir çalışma ortamının sunulmasına dikkat çekilmesi ve herkesin hayatta bir engelli adayı olduğunun altını çizmek maksadı ile gerçekleştirildi. Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde görev yapan özel yetenekli çalışanlara, Başhekim ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ekber Şahin ile Genel Müdür Yardımcısı ve İnsan Kaynakları Koordinatörü Emine Kurşun tarafından çiçek takdiminde bulunuldu.

Medical Park Gaziantep: “En büyük engel sevgisizliktir”

“En büyük engel sevgisizliktir”

Düzenlenen etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ekber Şahin, “Özel yetenekli çalışanlarımız için bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlik, en büyük engelin sevgisizlik olduğunu, sevgi olduğunda hiçbir engelin bulunmayacağının mesajını doğru bir biçimde çalışanlarımıza iletmek istedik. Bu çalışanlarımızın her zaman yanında olduğumuzu ve onlarla birlikte güzel işler yaparak ‘Hayata Hep Birlikte Gülümseyelim’ sloganını her zaman Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde uygulayacağımızı hatırlatmak istedik’’ diye konuştu. Gaziantep Sağlık  

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Medical Park Gaziantep: “En büyük engel sevgisizliktir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin