Medical Park Gaziantep ile Kariyer Günleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medical Park Gaziantep ile Kariyer Günleri

Medical Park Gaziantep Hastanesi Başhekim ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ekber Şahin ‘’Meslek Uzmanları ile Kariyer Söyleşileri’’ isimli programda geçtiğimiz günlerde Kolej öğrencileri ile bir araya geldi.

Başhekimlik ve hekimlik kariyeri hakkındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Prof. Dr. Şahin, geleceğin büyükleri olan öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin oldukça ilgi gösterdiği etkinliğin sonunda Okul Müdürü Uğur Topuz ve Müdür Yardımcısı Vahide Doğru Çapar Başhekim Prof. Dr. Şahin’e çiçek takdim etti.
Prof. Dr. Ekber Şahin yaptığı açıklamada, ‘’Geleceğin büyükleri olan gençlerimize kariyer günlerinde destek olmaya çalıştık. Hekimlik mesleğiyle birlikte üstlenmiş olduğum yöneticilik kariyerimi örnekleyerek öğrencilerle paylaştım. Meslek seçimlerinde bu mesleğin avantajları ile birlikte dezavantajlarını da onlara aktardım. Keyifli bir söyleşi oldu. Medical Park Gaziantep Hastanesi olarak bu tür etkinliklere ağırlık vereceğiz. Tüm öğrencilerimize okul yaşamlarında başarılar dileriz’’ dedi. Gaziantep Sağlık

Medical Park Gaziantep ile Kariyer Günleri
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Medical Park Gaziantep ile Kariyer Günleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin