Medical Park Gaziantep Yönetiminden Çocuklara Sürpriz!

featured
Medical Park Gaziantep Yönetiminden Çocuklara Sürpriz!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medical Park Gaziantep Yönetiminden Çocuklara Sürpriz!

15 Şubat, Uluslararası Çocukluk Kanseri Günü nedeni ile Medical Park Gaziantep Hastanesi yönetimi tarafından minik misafirlerine hediyeler takdim edildi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sadreddin Haksal ve Çocuk Hematolojisi Uzmanı Doç. Dr. Mesut Garipardıç tarafından hastanenin Pediatri servisinde tedavi gören minik hematoloji misafirlerinin sağlıkla gülümsemesi için onlara sarı kurdelelerle süslenen gülümseyen emoji kurabiye ve kar küresi hediye edildi. Gitar eşliğinde şarkılar söyleyen çocuklar hoşça vakit geçirdiler.

Başhekim Uzm. Dr. Haksal tedavi gören miniklerle ve aileleriyle sohbet ederek, çocuk Hematolojisi Uzmanı Doç. Dr. Garipardıç ile çocukların tedavi süreçlerini değerlendirdi. “Çocuklarımızı mutlu etmek onların yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak bizleri de mutlu ediyor. Minik yavrularımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Doç. Dr. Garipardıç ise ’’ 15 Şubat, Uluslararası Çocukluk Kanseri Günü’ne dikkat çekmek istedik. Burada tedavi gören minik misafirlerimiz bizim için çok önemli ve çok değerli… Onlara moral vermek, onların her zaman yanlarında olmak bizim en önemli görevimizdir. Her çocuğumuz bizim evladımız gibi… Onların sağlıklarına kavuşmaları için çabalıyoruz. Onların sağlıkla gülümsemeleri ise bizim için en güzel hediye’’ diye konuştu.

Medical Park Gaziantep Yönetiminden Çocuklara Sürpriz!

Çocuk Hematolojisi Servisi’nde tedavi gören miniklerin aileleri ise, etkinlikten oldukça memnun olduklarını belirterek, küçük çocukların hastane ortamında zorlandığını ama bu tür etkinliklerle onları eğlendirmenin ve mutlu etmenin güzel bir düşünce olduğunu belirtip hastane yönetimine teşekkür ettiler.

Hematolojisi Servisi’nde tedavi gören miniklerin aileleri ise, etkinlikten oldukça memnun olduklarını belirterek, küçük çocukların hastane ortamında zorlandığını ama bu tür etkinliklerle onları eğlendirmenin ve mutlu etmenin güzel bir düşünce olduğunu belirtip hastane yönetimine teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Medical Park Gaziantep Yönetiminden Çocuklara Sürpriz!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin