Mehmet Aşıla, “Manevi değerlerimiz elimizden gitti”
Gaziantep Yeniden Refah partisi genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı.
YRP Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Mehmet Aşıla’nın katılımıyla, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve üyeleriyle birlikte gerçekleşti. Şehitkamil Sanat Merkezinde yapılan toplantıya katılımın yoğun olduğu gözlemlendi.
Gaziantep Yeniden Refah partisi genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı. YRP Kocaeli milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Mehmet Aşıla’nın katılımıyla, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve üyeleriyle birlikte gerçekleşti. Şehitkamil Sanat Merkezinde yapılan toplantıya Yeniden Refah partililerinin katılımının yoğun olduğu gözlemlendi.
YILDIZ, HEDEFİMİZ YÜKSEK
Gaziantep’te ve Türkiye’de üye sayımızı ikiye katladık diyen Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi. Hedefimiz Gaziantep’te Türkiye genelinde 550 bini geçen üye sayımızı en kısa sürede 1 milyona taşıyacağız. Var gücümüzle çalışarak Yeniden Refah Partimizi daha ileri seviyeye taşıyacağız dedi.

Şu anda geldiğimiz noktada ekonomik olarak neler çekiyoruz işsiz kaldık sanayimiz tarımımız hayvancılığımız neden yok niye manevi değerlerimiz elimizden gitti diyen YRP Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Mehmet Aşıla, konuşmasında şu şu ifadelere yer verdi.
Aşıla, “Niye bölgemizde ülkemizde İslam aleminde ve dünyadaki bütün mazlum ülkelerde kan var gözyaşı var felaketler ardı ardına kesilmiyor. Merhum Erbakan hocamızın ifadesi ile bunların çözümünü bulmak için Siyonizm mikrobunu mutlak surette bilmeniz gerekirdi Cenab-ı Allah mülk suresinde ne buyuruyor? Allah ölümü ve hayatı yarattı bizi imtihan ediyor da kainatta bir sürü yaratık var onları neden imtihan etmiyor? Hz Adem’in sırtını sıvazlayıp o mis gibi kokulara büründürdü Ceylan’ı niye imtihan etmiyor da sadece bizi imtihan ediyor. Çünkü bütün varlıklardan ayıran bize bir özellik verdi akıl denen nimeti bahşetti. Peki bu doğruyla yanlışı, İyi ve kötüyü, Güzel ve çirkini faydalıyla zararlılığı, zulümle adaletli ayırt etme özelliği verdi. Eğer Erbakan hocamız Almanya’da kalsaydı belki daha büyük buluşlara imza atardı. Nobel ödülleri alırdı belki de dünyanın en zengin adamı olurdu ama Kıbrıs’ı fethedemezdi. Kıbrıs’ı fethettikten sonra Amerikan ambargosuna karşılık incirliğe el koyamazdı incirliğe el koyduktan sonra Amerika’ya kafa tutmak lafla olmaz diye ağır Sanayi hamlesini başlatıp ülkenin dört bir yanını fabrikalarla donatamazdı” dedi.
ÖZTEKİN, BU MİLLETİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ
Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise konuşmasında şunları söyledi. Türkiye tarihinde emekliye en fazla veren işçiye, memura ve askere havuz sistemini getiren ciddi manada gençlik yetiştiren ümmet-i İslam’la hemhal olmuş İslam birliğini kurmaya çalışan Necmettin Erbakan hocamız Büyük bir liderdi. Hepimiz topyekûn rahmetli hocamızın ve şu anda mevcut olan genel Başkanımızın gösterdiği istikamette hedefe doğru kilitlenip İnşallah ayağa düşmemiş ama fakat sallanmak üzere olan bu milleti yeniden canlandırır İnşallah yeniden ayağa kaldıracağız dedi.
Program sonunda Türkiye Genelinde üyelik çalışmalarında sıralamaya giren Gaziantep’in 8 ilçe başkanına plaket takdimi yapıldı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber