MEHMET DOĞAN UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEHMET DOĞAN UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOREl Cerrahisi alanında yaptığı başarılı mikrocerrahi operasyonları ile tanınan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan özel muayenehane açtı.

El Cerrahisi alanında başarılı operasyonlar gerçekleştiren Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Doğan’ın muayenehanesinin açılışı yoğun ilgi gördü.

Muayenehanesinin açılışında konuşan Dr. Doğan, kendisinin bölgede eksikliği  olan zor bir  alanda sağlık hizmeti verdiğini ve bu hizmeti gece gündüz demeden fedakârca gerçekleştirdiğini ifade etti. Gaziantep’in sanayi kenti olması nedeni ile kopan parmak, el,  kol ve ayak gibi uzuvların yerine dikilmesinin  mikro cerrahi operasyonları ile  mümkün olduğunu belirtti. Bu hasta grubunun fazla olduğunu, fakat bu alanda deneyimli cerrah sayısının ise  az olduğunu ifade eden Doktor Mehmet Doğan, kendilerinin daima  daha geniş kitlelere, daha kaliteli hizmeti daha hızlı vermek gayretinde  olduklarını ifade etti. Op. Dr. Mehmet Doğan, bugüne kadar yurdun dört bir yanından gelen hastalarda, gerçekleştirdikleri  yüzlerce mikro cerrahi operasyonları ile kopan uzuvlara hayat verdiklerini ifade ederek, bu operasyonlarda , organların yaşatılması kadar fonksiyonel  olmaları için de özen gösterdiklerini söyledi. Doğan, açılışta kendisini yalnız bırakmayan ailesine, sağlık dünyasına, meslektaşlarıma, dostlarına ve  basın mensuplarına teşekkür ve şükranlarını sundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MEHMET DOĞAN UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin