Mehmet Erdoğan’dan anlamlı mesaj

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Erdoğan’dan anlamlı mesaj

Gaziantep‘in sevilen ismi, eski AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür mesajı yayımlayarak yeni dönemde TBMM’de göreve yapacak olan milletvekillerine başarılar diledi.

Erdoğan, “Aziz milletimizin iradesi ile Yüce Meclisimizde, Bugün itibariyle 23.24.25.26 ve 27. Dönem Gaziantep Milletvekili görevimi tamamlamış bulunuyorum. Mecliste, İçişleri Komisyonunda, KİT Komisyonunda, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda, Gurup Denetiminde, Seçim İşleri Marmara Bölge Koordinatörlüğünde, Teşkilat Erzurum, Hatay İl Koordinatörlüğünde, Adana, Diyarbakır, Bolu, Karabük, Düzce, Bitlis, Tekirdağ, Kocaeli Temayüllerinde, Türkiye & Moğolistan Parlamentolararası Dostluk Gurubu Başkanlığında, bana Devlet nişanını layık gören Moğolistan Cumhur Başkanı Battulga Khaltmaa’nın talimatıyla Türkiye’ye gelen Moğolistan Meclis Başkanı Enkhbold Mıyegombo ve beraberindeki heyet, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret ederek, Ziyarette, son 3 dönemdir Türkiye-Moğolistan Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevini sürdürerek iki ülke arasındaki dostluk bağlarının güçlendirilmesi, ticaretin geliştirilmesi ve Türk dünyasına hizmetlerinden dolayı, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’a; Moğolistan Devleti’nin en büyük nişanı olan ve Cumhurbaşkanının talimatıyla Moğol Meclisince çıkarılan bir kararname ile verilen, Devlet nişanını onaylayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kırgızistan Üniversitesi Senatosunun Türk Dünyasına katkılardan dolayı Yusuf Balasagun Üniversitesi Rektörü İskender İsamidinov tarafından, bilim kurulunun 30 Kasım 2012’de verdikleri Fahri Doktora, Böylesine şerefli vazifeleri ifa ederek milletimize hizmet etme imkanını lütfeden Yüce Rabbime hamd ediyorum. Bana bu görevleri ifa etmemde liderlik yapan ve fırsat tanıyan Cumhurbaşkanımıza ve Aziz milletimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün yemin ederek 28. Dönem milletvekili olarak görev alan arkadaşlara da Türkiye Yüzyılı, ülkemizin tam bağımsızlığı, kalkınmış müreffeh Türkiye ülküsü, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü noktasında yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başarılı ve sevilen siyasetçi Mehmet Erdoğan’a yeni dönemde yeni bir görev verilmesi bekleniyor.

Mehmet Erdoğan'dan anlamlı mesaj

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Erdoğan’dan anlamlı mesaj

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin